Gel čistilo v vrečki BikeCare (3L), biorazgradljivo

Proizvajalec: BIKE CARE
Koda izdelka:
14,99 €

Opis izdelka

Da bo vaš motor vedno v najlepši, najčistejši na cesti vam #motosvetovalci priporočamo uporabo linije izdelkov za nego motorja in opreme BikeCare.
Linija izdelkov je sestavljena iz različnih visoko kvalitetnih čistil, maščob, sprejev in drugih pripomočkov za čiščenje in negovanje vašega najljubšega konjička.

Gel čistilo v vrečki BikeCare je biološko razgradljivo čistilo, ki intenzivno očisti različne površine brez drgnjenja in ni agresivno na barve in plastike.
Zahvaljujoč izredno visoki koncentraciji čistila je poraba zelo majhna, hkrati pa veliko pakiranje prihrani do 70% odpadkov v primerjavi z tradicionalnimi embalažami.
Posebna GEL zasnova čistila zagotavlja odlično lepljivost čistila na vse tudi vertikalne površine, kar zagotovi še boljši učinek čiščenja. Vreča s čistilom ima praktičen izliv za enostavno doziranje čistila v vodo.

- Izredno nežen, a močan koncentrat, ki ni agresiven na barvo in plastike
- Gel zasnova zagotavlja odlično lepljivost čistila na površino
- Enostavno se meša z vodo, v poljubnem razmerju
- Barva: zelena
- Biorazgradljivo
- Volumen pakiranja: 3L

Nasvet #motosvetovalcev:
Čistilo zmešano z vodo v različnih koncentracijah je najlažje nanašati na različne površine motorja z razpršilom (prazna embalaža čistil za steklo, tla, les,..) ali pa z namensko tlačno razpršilno posodo BikeCare »ATOMIZER«.

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga Dobavitelj Cena
14,99 €