Yogi Banner
Opis izdelka
Trilobite® Premium Aramid Fashion je za leto 2019 predstavila novo linijo lastnih ščitnikov. Naredili so nov korak v razvoju in izdelavi penastih ščitnikov »level 2«, ki so izdelani iz Trilobite® Techfoam PRO materiala. Tako so zagotovili,
da njihovi ščitniki dosegajo in presegajo vedno višje standarde pri motoristični zaščitni opremi. Kot pri vseh njihovih izdelkih pa so tudi pri ščitnikih namenili veliko pozornosti dizajnu, varnosti in obdobju, saj verjamejo, da si tudi ščitniki zaslužijo lep in originalen izgled.
Novi premijski ščitniki Trilobite® so izdelani tako, da zagotovijo odlično absorpcijo udarcev, omogočajo prezračevanje, ter so hkrati izredno lahki. Več slojna zasnova absorbira energijo udarca in ga razprši po ščitniki, tako da je nenevarna za voznika.
Velika perforirana območja, ki omogočajo odlično zračenje in več slojna zasnova sta združena v prefinjeno obliko, ki odlično sovpada z vašimi Trilobite® motorističnimi oblačili. Uporaba ščitnikov pa bo še dodatno povečala zaščito vaše opreme med uporabo.

- Enostavna vstavitev v vašo Trilobite® opremo
- Material: Trilobite® Techfoam PRO
- Dosegajo standarde: EN1621-2:2014 in EN1621-1:2012
- CE level 2
- Visoka energijska absorbcija
- Več slojna zasnova
- Elastični in fleksibilni
- Ergonomsko oblikovani
- Zračni
- Lahki

Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Velikost Barva Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
ONE SIZE 30,00 €
Tabela velikosti
  • Tabela velikosti moski
  • Tabela velikosti zenske
  • Tabela velikosti otroci
  • Tabela velikosti čelade
  • Tabela velikosti rokavice
  • Tabela velikosti obutev