Komunikacijski sistem N-COM B901 serija K (X-1004, X-1003, X-702, X-661,...)

Proizvajalec: NOLAN
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Izdelek trenutno ni zalogi
Zaloga Velenje: Izdelek trenutno ni zalogi
279,99 €
251,99 €

Opis izdelka

Komunikacijski set vrhunskih zmogljivosti za pred-pripravljene čelade X-LITE. Omogoča da, ostanete v stiku s sopotnikom in drugimi motoristi v skupini.
Sistem vključuje nove funkcije konferenčne povezave »Skupinski intercom« in »Verižni intercom«, prenos A2DP glasbe (brezžično deljenje glasbe) in telefonske klice.
Naj vas vožnja prevzame in prepustite, da vam jo sistem olajša z: FM radiom z RDS funkcijo, več jezičnimi govornimi sporočili, samodejnim vklop/izklopom sistema, glasovnim opravljanjem,…

KOMPATIBILNE IN VARNOSTNO PREIZKUŠENE ČELADE X-LITE: X-1004/U.C., X-1003, X-702/U.C./GT, X-661/ET, X-603, X-551/GT, X-403/GT/U.C.

INTERKOM:
- Brezžična interkom povezava šoferja in sopotnika
- Brezžična Bluetooth interkom povezava med dvema motorjema. Funkcija “Klic v navezi motor-motor”. Komunikacija z enim uporabnikom naenkrat. (Pomembno: Karbonska vlakna, ki so uporabljena za izdelavo čelad X-lite, lahko pomembno vplivajo na omejitev prenosa brezžičnega Bluetooh signala. Od modela čelade v uporabi, položaja in količine karbona v zunanji školjki, je odvisen vpliv na zmanjšanje komunikacijske razdalje. Vpliv karbona na omejevanje brezžičnega signala je značilen za vse komunikacijske sisteme, ki so na voljo na tržišču, ne glede na to, ali so sistemi vgrajeni v notranjost čelade ali pa so nameščeni na zunanjo školjko čelade.)
- Pametna konferenčna zveza (Skupinski interkom): sočasna konferenčna zveza med 4-imi sistemi N-Com serije »900«
- Univerzalna konferenčna zveza (Verižni interkom): sočasna konferenčna zveza med sistemom N-Com serije »900« in sistemom, ki je seznanjen v načinu »Univerzalni interkom«
- VOX: glasovno aktiviranje in dezaktiviranje interkom povezave
- Združljiv z Bluetooth komunikacijskimi sistemi Nolangroup, preko Bluetooth povezav (razen za sistema N-Com Bluetooth Kit in Bluetooth Kit2, ki nista kompatibilna)
- Kompatibilnost z Bluetooth interkom sistemi drugih blagovnih znamk (Univerzalni interkom)
TELEFON:
- Brezžična povezava z mobilnim telefonom: Glasovno odzivanje, prekinitev, glasovni ukazi, ponovni klic zadnje številke, samodejno preklapljanje med interkomom in telefonom
- Samodejni izklop interkom povezave ali avdio vira ob prejetem telefonskem klicu. Samodejna ponovna vzpostavitev povezav po končanem telefonskem pogovoru
- Funkcija “konferenčni klic”: 3 stranska povezava med šoferjem, sopotnikom in kličočim
- Sočasni nadzor dveh mobilnih telefonov (ali telefona in GPS navigatorja)
- Hramba treh priljubljenih številk z možnostjo hitrega izbiranja
- Kompatibilno s telefoni iPhonetm in Androidtm. iPhone je registrirana blagovna znamka podjetja Apple™ Inc. / Android™ je registrirna blagovna znamka podjetja Google inc.
MP3 PREDVAJALNIK GLASBE
- Bluetooth povezava s predvajalniki glasbe A2DP MP3: upravljanje neposredno na čeladi – start, stop, premor, preskoči (AVRCP profil)
- Skupna raba glasbe z drugo čelado preko Bluetooth povezave (Music Sharing)
SATELITSKI NAVIGATOR
- Bluetooth povezava s kompatibilnimi satelitskimi navigatorji: napotki, MP3 glasba, mobilni telefon (za modele, ki podpirajo opcije)
FM RADIO
- FM radio s funkcijo RDS: iskanje radijskih postaj, 6 pred-nastavitev
- RDS funkcija: samodejno iskanje močnejšega FM signala
- Samodejni izklop zvoka drugih naprav ob sprejemu dohodnega telefonskega klica
N-COM APP
- Upravljanje sistema N-COM preko pametnega telefona (Android, iPhone, iPad) z namensko aplikacijo App N-Com Easyset

VSEBINA PAKETA:
Paket vsebuje KOMUNIKACIJSKI SISTEM in vse potrebno za vgradnjo in takojšnjo uporabo.

BREZPLAČNA VGRADNJA!
Pri nas kupljen komunikacijski set vam brezplačno vgradimo v čelado, predstavimo delovanje in povežemo z želenimi napravami.

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Redna cena Akcijska cena
279,99 € 251,99 €