Yogi Banner

Magnetni ovitek Quad Lock MAG za tablični računalnik iPad


Velikost Tabela velikosti
mini (6th Gen)
Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka

Magnetni zaščitni ovitek Quad Lock MAG za tablični računalnik je del najmočnejšega in najvarnejšega sistema pritrditve oziroma montaže tabličnega računalnika v Evropi in na svetu. Vašo iPhone, Samsung ali drugo tablico integrira v aktiven življenjski slog, ki ga imate na motociklu, skuterju, kolesu, štirikolesniku, čolnu, letalu ali drugje. Edinstven pristop k integracij montažnega sistema s patentiranim sistemom zaklopa v tanek in vzdržljiv zaščitni ovitek za vaš tablični računalnik omogoča, da so nosilci Quad Lock® veliko manjši, lažji in vzdržljivejši od drugih nosilcev ali nosilnih sistemov na trgu. S sistemi Quad Lock si zagotovite občutek navdušenja vsakič, ko boste napravili: Twist, Lock & Go!

Varna pritrditev tablice Samsung, iPad, Pixel

Vsebuje patentiran dvostopenjski zaklep, ki je hiter in enostaven za pritrditev in odstranitev, vendar dovolj močan, da zdrži vlečno silo do 800 Nm (80kg) - ampak ni vse v moči, saj veste, pomembna je tehnika. ;) Magnetni ovitek Quad Lock MAG za tablične računalnike pa dodatno omogoča še hitro montažo na nosilce MAG z močnim magnetom. Z ovitkom MAG, lahko uporabite navadne in MAG nosilce!

Zaščita odporna na udarce

Nikoli vam ne bi predlagali, da svoj tablični računalnik vržete iz večnadstropne stavbe, to je preprosto neumno. Toda s trdim polikarbonatnim jedrom in zunanjo zaščitno lupino iz TPU (termoplastični poliuretan), ki absorbira udarce od roba do roba, ste lahko prepričani, da bo vaš tablični računalnik vrhunsko zaščiten praktično pri vseh vaših vsakodnevnih aktivnostih.

Eleganten Quad Lock izgled

Zahvaljujoč tankemu profilu in uporabi na otip mehkega materiala je zaščitni ovitek/etui popoln za vsakodnevno uporabo. Preprostost je ključna za vse Quad Lock® izdelke.

Quad Lock MAG™ omogoča še hitrejšo namestitev vašega tabličnega računalnika na navadni ali nosilni sistem MAG, preprosto postavite tablico in magneti naredijo vse ostalo

 • Varna Quad Lock® zasnova
 • Vgrajen obroč MAG Ring, ki ga ni mogoče odstraniti in zamenjati z barvnimi obročki MAG Ring
 • Neodim 52H ponikljani magneti
 • Zunanja TPU lupina, ki absorbira udarce
 • Notranja podloga iz mikrovlaken
 • Združljivo z brezžičnim polnjenjem Quad Lock
 • Material - sestavljena konstrukcija: TPU termoplastični poliuretan / PC – polikarbonat
 • Kompatibilen s Quad Lock navadnimi sistemi Quad Lock Twist&Lock in pa tudi z vsemi nosilci, ter dodatki Quad Lock MAG™
 • Vedno preverite, ali bo vaša Samsung, iPad, Pixel tablica delovala na želenem vozilu oz. konfiguraciji nosilca, tako da preverite vrtilno razdaljo nameščanja

Dodatki:

Zaščitno steklo Quad Lock Tempered Glass za tablični računalnik (kupi se ločeno)

Prosimo, upoštevajte

Združljivost z brezžičnimi polnilniki drugih proizvajalcev se lahko razlikuje glede na napravo in model polnjenja (npr. iPad mini (6. generacija), starejše tablice Samsung se ne polnijo brezžično)

Ovitki MAG Case so na voljo samo za določene modele telefonov in tabličnih računalnikov Samsung, iPhone, Google Pixel

Združljivost z izdelki MagSafe se lahko razlikuje

Etuiji Quad Lock® Original in Quad Lock MAG™ zahtevajo različne vodoodporne zaščite za telefon Quad Lock Poncho zaradi različnih dimenzij

#motosvetovalci priporočamo:

Za dodatno zaščito vašega tabličnega računalnika se priporoča blažilec prenosa vibracij Quad Lock Vibration Dampener. Ta bo preprečil prenos vibracij na vašo tablico. Drugi dodatek je zaščita zaslona Quad Lock, ki je izdelana točno za določene modele mobilnih telefonov ali tabličnih računalnikov. Quad Lock Case ima na voljo številne različne zaščitne ovitke za posamezne blagovne znamke in za vsak model pametnega telefona in tablic posebej po meri. Na voljo so različni brandi, kot na primer Apple iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Apple iPad in Huawei.

Dobiti je mogoče tudi univerzalen samolepljiv adapter s sistemom zaklepa Quad Lock ali Quad Lock MAG. Prav tako so na voljo še različni nosilni sistemi za motocikle, kolesa, avtomobile, pisarno, za rekreacijo, pohodništvo, čolne, letala in planinarjenje ter drugi dodatki, kot so brezžični polnilci in zaščite zaslona.

Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Velikost Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
mini (6th Gen) 69,99 €
Tabela velikosti
 • Tabela velikosti moski
 • Tabela velikosti zenske
 • Tabela velikosti otroci
 • Tabela velikosti čelade
 • Tabela velikosti rokavice
 • Tabela velikosti obutev