Yogi Banner

Model motorja LEGO® Creator Expert Vespa 125 "Italian Icon" (18+), 1106 kos


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Italijanska stilska ikona VESPA. Je simbol svobode in pozitive. Poklon „La dolce vita“, sladkemu življenju. Vespa 125 je vse to in še več. Zdaj lahko sestavite in postavite na ogled svojo različico modela s kompletom LEGO® Vespa 125. Navdahnila ga je klasična Vespa iz 60. let prejšnjega stoletja, izdelana pa je v pastelno modri barvi - nenavadno in edinstveni barvi za modele LEGO, ki bo zagotovo navdušila vse ljubitelje. Uživaj v čuječem sestavljanju in izdelovanju vseh podrobnosti modela, ki ga lahko ponosno razstaviš. S praktičnim stojalom lahko model razstavite kjer koli doma ali v pisarni in se tako poklonite blagovni znamki Vespa.

- Visoko kakovosten model motocikla: Vespa 125 - 1960
- Model je nastal ob praznovanju 75. rojstnega dne podjetja LEGO® v sodelovanju z oblikovalci Vespe in bo zagotovo navdušil vse navdušence nad italijansko kulturo.
- Model skuterja Vespa iz kock se ponaša z enostranskim sprednjim kolesom, sedežem za dva potnika, odstranljivim pokrovom, ki skriva motor cube, in funkcionalnim krmiljenjem.
- Prefinjenost izdelave poudarjajo logotip Vespa, klasična italijanska registrska tablica v slogu 60. let, rezervna pnevmatika in košara s šopkom rož.
- Model je okrašen s pastelno modro barvo, ki je ena od izvirnih originalnih barv skuterja Vespa in edinstvena barva za kocke LEGO®.
- Najboljši materiali
- Izredni avtentični detajli in grafike
- Število delov je 1106
- Licenčna izdelava Piaggio VESPA in LEGO®
- Razmerje: 1:12
- Primerno za starost: 18+
- Sestavljen model meri v višino nad 22 cm, v dolžino 12 cm in v širino 35 cmPrikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
119,99 €