Motoristične jeans hlače Trilobite ACID SCRAMBLER 1664, črne

Proizvajalec: TRILOBITE
Koda izdelka:
Izberi barvo:
ČRNA
Izberi velikost:
30
32
34
36
38
40
42
44
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!

Opis izdelka

Obvezne za vse »vintage« in še posebej »scrambler« voznike. »Retro« izgled jeans hlač dosežen z posebnim pralnim procesom zagotavlja odlično ujemanje z različnimi »vintage«, »retro« stili. Ne samo, da vam bodo te hlače zagotovile vrhunski izgled ampak tudi neprimerljivo udobje in visok nivo zaščite.
Ker so izdelane iz elastične DENIM tkanine v »slim-fit« dizajnu, se vam bodo prilegale neglede na obliko telesa, udobje pa bodo dodatno povečali še povsem elastični ergonomsko izdelani vložki na področju kolen, mednožja in zadnjega dela pasu.
Visoka odpornost proti obrabi, ki jo dosežejo z uporabo DuPontTM tehnoloških aramidnih vlaken izdelanih iz Kevlar®, vas bo zavarovala pri drsenju ob padcu, v primeru udarca pa vas bodo zavarovali visokokakovostni odstranljivi »Trilobite® Premium CE level 2« ščitniki v predelu bokov in na kolenih, ki so po višini nastavljivi. ACID jeans hlače so izdelane samo iz najboljših komponent, katerih glavni sta YKK kovinske zadrge in DuPontTM tehnološka aramidna vlakna izdelana iz Kevlar®.
Za vožnjo v vročih poletnih dneh imajo izdelane velike zračne žepe na stegnih, ki bodo zagotovili odlično prezračevanje na področjih, kjer to najbolj potrebujete. Dvignjen zadnji del pasu pa bo zagotovil zaščito spodnjega dela hrbta. Ker so hlače izdelane v »scrambler« stilu imajo na stegnih žepe z »Velcro« zapiralom, ki vam bodo omogočili shranjevanje najpomembnejših stvari na potovanjih.

Tehnične lastnosti:
Zunanji material: 325g elastični DENIM, 98% bombaž, 2% elastan
Podloga zunanjega sloja: Vložki na sedalnem delu in predelu kolen iz DuPontTM tehnoloških aramidnih vlaken izdelanih iz Kevlar®
Zaščita: Trilobite® Premium CE level 2 ščitniki na predelu bokov in kolen
Ergonomske lastnosti:
- 4 žepi in 2 »cargo« žepa
- raztegljivi vložki na kolenih, zadnjem delu pasu in v mednožju
- po višini nastavljivi kolenski ščitniki
- povišan zadnji del pasu
- dvojne zanke za pas spredaj
Prezračevanje:
- Zračniki na stegenskem delu
- Zračni vložek v mednožju
Velikosti:
- Navadne in podaljšane moške EU velikosti 30-44
- Odlične za nošenje z »ACID Scrambler« jaknami
Barve: črna, kaki


Zaloga po poslovalnicah

Velikost Barva Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
30 ČRNA 199,95 €
32 ČRNA 199,95 €
34 ČRNA 199,95 €
36 ČRNA 199,95 €
38 ČRNA 199,95 €
40 ČRNA 199,95 €
42 ČRNA 199,95 €
44 ČRNA 199,95 €