Premijska kevlar oblačila TRILOBITE

 

RIDE IN STYLE, RIDE SAFE wear TRILOBITE


Biti motorist ni samo sesti na motor, voziti in doseči željene destinacije, kar je najbolj pomembno je, da med premagovanjem kilometrov v vožnji uživamo v največjem možnem udobju. TRILOBITE® kolekcija motoristične opreme vam omogoča, da izrazite svojo individualnost in uživate v svojem življenjskem slogu, zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam, visokem nivoju udobja, varnosti in inovativnem dizajnu. Kolekcija ponuja veliko izbiro, ki bo zagotovo zadovoljila vsakega motorista. Za lažji izbor je kolekcija razdeljena na tri kategorije, kjer boste našli stile od »Vintage« do super modernih.

Imate radi »custom«, »vintage« sceno potem je za vas pravi izbor »HERITAGE« linija. »HERITAGE« povzema vse najnovejše varnostne tehnologije in jih ponudi v prefinjeni »vintage« preobleki. »Retro« in »costum« navdušenci bodo v tej liniji našli široko izbiro različnih oblačil. Pripravite se na začetek Trilobite® gosposke vožnje ali pa se dobite z vašimi kolegi in se odpravite na strastno, brezskrbno potovanje. Ne glede na vaš izbor Trilobite® vam bo vedno zagotovil, da boste vozili varno in v stilu.

»STREET&TRAVEL« linija motorističnih oblačil nagovarja vse avanturistične voznike , ki iščejo izjemno vozno zmogljivost. Enostavno premagujte kilometre na cesti, napadite makadamske poti ali pa le udobno potujte po pokrajini, z izbiro teh oblačil boste varnost in udobje neglede na cilj vedno dosegli. Občutek, ki vam ga zagotavlja Trilobite® vam bo vedno znova in znova vzbujal željo po premagovanju novih in neznanih poti.

»URBAN« linija je namenjena mestnim voznikom, ki jim bo zadovoljila vse potrebe in želje, z mešanico odličnega dizajna in funkcije. Neglede na to ali se vozite samo od doma do službe, si mogoče želite uličnega adrenalina z vašimi prijatelji, ali pa le uživate v mirnih nočnih vožnjah po vaših najljubših ulicah. Trilobite® vam preprosto zagotavlja, da se boste počutili in izgledali odlično z vašo »URBAN« motoristično opremo.

 


Ker je komfort ena glavnih karakteristik pravih motorističnih oblačil so v kolekciji 2019 uporabljeni novi laminirani materiali. Zahvaljujoč njihovim multifunkcijskim lastnostim, ki so danes pričakovane in pogosto zahtevane od motoristične opreme, voznik dobi vse najpomembnejše v enem sloju oblačil. Trilobite® R&D oddelek posveča ogromno pozornosti razvoju novim voskanim laminatom na osnovi bombaža, ki zagotavljajo visoko odpornost proti obrabi, ter »all-in-one« rešitev izdelave motorističnih oblačil.
Ekipa Trilobite® se zaveda vpliva, ki ga ima tekstilna industrija na naš čudovit planet in sprejema ukrepe, ki ga bodo pomagali rešiti. Ne gre le za besede ampak za realna dejanja, ki bodo pomagala očistit svet v katerem živimo vsi skupaj, saj vsako najmanjše dejanje pomaga na poti k čistejši prihodnosti. Z novo kolekcijo 2019 so pričeli z uporabo recikliranih materialov, za kar je bilo potrebno pridobit veliko novega znanja o recikliranju v industriji oblačil, predelavi recikliranih materialov in o drugih načinih razbremenitve našega okolja. Tako vam Trilobite® zagotavlja, da z vožnjo njihove opreme vozite za prihodnost

 

Želimo vam nepozabnih trenutkov ob vožnji z vašo novo Trilobite® motoristično opremo. Vedno pa pomnite »VOZITE VARNO in V STILU«.

 

Ponudba izdelkov TRILOBITE >klik<