Yogi Banner

Zaščitni ovitek za telefon Quad Lock Case - Samsung Galaxy S10e

Koda:
Opis izdelka
Zaščitni ovitek za telefon Quad Lock Original je del najmočnejšega in najvarnejšega sistema pritrditve – montaže vašega mobitela v Evropi in na svetu, ki vaš pametni mobilni telefon integrira v aktiven življenjski slog, ki ga imate na motociklu, skuterju, kolesu, štirikolesniku ali kje drugje. Edinstven pristop k integraciji montažnega sistema s patentiranim sistemom zaklopa v tanek in vzdržljiv ovitek za vaš pametni telefon omogoča, da so nosilci Quad Lock® veliko manjši, lažji in vzdržljivejši od katerega koli drugega nosilca ali nosilnega sistema na trgu. Zagotovite si občutek navdušenja vsakič, ko boste: Twist, Lock & Go!

VARNA MONTAŽA: Vsebuje patentiran dvostopenjski zaklep, ki je hiter in enostaven za pritrditev / odstranitev, vendar dovolj močan, da zdrži vlečno silo do 800 Nm (80kg) - ja, preizkusili smo jo. Drugače pa ne pozabite: vse je v tehniki, ne v moči.

ZAŠČITA ODPORNA NA UDARCE: Nikoli vam ne bi predlagali, da svoj pametni telefon vržete iz večnadstropne stavbe, to je preprosto neumno. Toda s trdim polikarbonatnim jedrom in zunanjo zaščitno lupino iz TPU (termoplastični poliuretan), ki absorbira udarce od roba do roba, ste lahko prepričani, da bo vaš telefon vrhunsko zaščiten pri vseh vaših vsakodnevnih aktivnostih.

ELEGANTEN DIZAJN: Zahvaljujoč tankemu profilu in uporabi na otip mehkega materiala je zaščitni ovitek/etui popoln za vsakodnevno uporabo. Preprostost je ključna za vse Quad Lock® izdelke.

- Varna Quad Lock® zasnova
- Zunanja TPU lupina, ki absorbira udarce
- Notranja podloga iz mikrovlaken
- Združljivo z brezžičnim polnjenjem Quad Lock
- Material - sestavljena konstrukcija: TPU termoplastični poliuretan / PC – polikarbonat
- Kompatibilen z Quad Lock navadnimi sistemi: Twist&Lock (ni kompatibilen z MAG nosilci in drugimi MAG sistemi)
Prosimo, upoštevajte:
* Združljivost z brezžičnimi polnilniki drugih proizvajalcev se lahko razlikuje glede na napravo in model polnjenja
** Ovitki za iPhone SE (2nd Gen) in iPhone 8/7 so enake velikosti
** Vsi ovitki Samsung Galaxy S21 in S20 imajo enake dimenzije za 4G in 5G modele.
** Zaščitni etui Quad Lock NI združljiv s Google Pixel 4a, 3a ali 3a XL

#motosvetovalci priporočamo
Za dodatno zaščito vašega pametnega telefona se priporoča uporaba: Blažilec prenosa vibracij Quad Lock Vibration Dampener , ki bo preprečil prenos vibracij na vaš pametni telefon in zaščita zaslona Quad Lock, ki je izdelana točno za določene modele mobilnih telefonov. Quad Lock Case ima na voljo zaščitne ovitke za različne znamke in modele pametnih telefonov kot so Apple iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei prav tako pa je na voljo univerzalen samolepljiv adapter s sistemom zaklepa Quad Lock. Prav tako so na voljo tudi različni nosilni sistemi za motocikle, kolesa, avtomobile, pisarno, rekreacijo in drugi dodatki, kot so brezžični polnilci, zaščite zaslona,…
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
29,99 €