Zgodba yogi.si

Dragi prijatelji YOGI MOTO CENTRA

Minilo je več kot petnajst let veselih in burnih dogodivščin, čas v katerem je YOGI postal eno izmed vodilnih imen za motoristično opremo, prosti čas in šport v Sloveniji. YOGI ekipa se je v skladu z vašimi zahtevami in zahtevami trga večkrat uspešno spopadala z novimi izzivi, ter tako za vas vedno znova pripravljala svežo ponudbo motoristične opreme.

Tako smo z izostrenim občutkom, dobro poslovno politiko, ter kančkom bencina v krvi pričeli ekskluzivno sodelovanje z vodilnim nemškim trgovcem motoristične opreme POLO MOTORRAD na področju Republike Slovenije.

Omogočamo vam naročila iz POLO kataloga, ki ste ga prejeli preko pošte ali osebno v naši prodajalni. Vse izdelke vam ponujamo po enakih cenah, kot so navedene v katalogu, brez dodatnih stroškov. Naročilo blaga iz kataloga POLO lahko oddate v naši novi prodajalni YOGI MOTO CENTER ali obiščete www.yogi.si | največji moto center na spletu.

Zakaj bi hodili v tujno, pri YOGI-ju imamo na zalogi preko 10.000 izdelkov ;)

Vabimo vas, da si z našo pomočjo čim hitreje priskrbite izdelke za preživljanje vašega prostega časa. Obljubljamo vam, da boste dobili visoko kakovostne izdelke in kar največ za vaš denar.

Utrinki iz prodajalne YOGI MOTO CENTER na naslovu Prelska 21B, Vinska Gora, 3320 Velenje:
Yogi.si
Yogi.si
Yogi.si
Yogi.si
Yogi.si
Yogi.si
Yogi.si
Yogi.si

Prodajalec blaga iz spletne trgovine je:
YOGI MOTO CENTER d.o.o.
Prelska 21B, Vinska Gora
3320 Velenje

Lastnik in upravitelj spletne trgovine je:
KONCERN DVA d.o.o.
Vinska Gora 1B
SI-3320 Velenje

Za prijetno vzdušje in servis klima naprav skrbi:
KLIMATIZIRAN SI:
www.klimatiziran.si