Yogi Banner

ABUS

Close
Zoži izbor Počisti vse
Razvrsti
Prikazov na stran
Potrdi

ABUS

ABUS že od leta 1924 zagotavlja občutek varnosti in zaščite po vsem svetu. Njihov NEMŠKI izvor in kot nemški proizvajalec zagotavljajo, da so njihovi izdelki kakovostni, zelo zanesljivi in ponujajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so enostavni za uporabo. Da bi zadostili naraščajočim zahtevam po zaščiti pred krajo, ABUS ponuja široko paleto inovativnih varnostnih rešitev na področju domače, mobilne in komercialne zaščite. Tako so razvili linijo motorističnih in kolesarskih električnih ter mehanskih ključavnic / zaščit pred krajo, ki zagotovijo maksimalno zaščito glede na vaše potrebe in želje.

 

MAKSIMALNA ZAŠČITA VAŠEGA MOTORJA

Ne glede na to, ali se vozite s skuterjem, 125 kubičnim, športnim, naked, chopper, adventure ali touring motociklom - ABUS ima za vas širok izbor pametnih varnostnih rešitev.

 

Tako mehanske zaščite, kot vse bolj priljubljene kombinirane mehansko- elektronske zaščitne naprave, ki združujejo mehansko in elektronsko tehnologijo, pri vseh tatove motociklov ovirajo visokokakovostni materiali, sistem zaklepanja in tehnologija, ki je s ponosom "izdelano v NEMČIJI".

 

Katera ključavnica je prava za vaš motocikel, skuter, kolo ali moped? U-ključavnica, ključavnica z verigo ali alarmna ključavnica zavornega diska?

Vprašajte naše #motosvetovalce in z veseljem vam bodo pomagali ter poiskali najboljšo rešitev za vas.

 

Varnostne zaščitne naprave ABUS – motoristov najboljši prijatelj!!!

Razvrsti
Prikazov na stran