Yogi Banner

Varnost nakupa

Spletna trgovina www.yogi.si se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja YOGI.SI d.o.o. in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

 Politika varstva osebnih podatkov (GDPR)

1. Upravljavec spletnega mesta yogi.si

Uradno ime podjetja: YOGI.SI d.o.o.

Sedež podjetja: Vinska Gora 1B, 3320 Velenje, Slovenija

Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik ali predstavnik): Boštjan Povh in Matej Gorogranc

Kontaktni naslov in/ali telefon pooblaščene osebe za varstvo podatkov:

YOGI.SI d.o.o., Vinska Gora 1B, 3320 Velenje, Slovenija, tel.: +386 3 891 00 09, e-pošta: admin@yogi.si  

 

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, tržnega obveščanja preko SMS sporočil, tržnega obveščanja preko klasične pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.


Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo

 • naslov elektronske pošte,
 • ime,
 • priimek,
 • naslov.

Za namen obveščanja s SMS sporočili hranimo

 • telefonsko številko,
 • ime,
 • priimek.

Prijavo/odjavo v sistem za SMS obveščanje www.yogi.si naredite s ključno besedo YOGI na številko 030200114. Vsi poslani SMS-ji so brezplačni. 

 

Za namen obveščanja preko klasične pošte hranimo

 • ime,
 • priimek,
 • naslov.


Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Osebne podatke smo pridobili osebno z vpisom podatkov na blagajnah v naših prodajalnah.


Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:

 • Prodaja,
 • Marketing.

3. Iznos

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.


4. Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo. V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali. Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.


5. Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

 • vpogled,
 • popravek,
 • popoln izbris,
 • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:

Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

Pravica uporabnika do izbrisa osebnih podatkov

Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris svojih podatkov iz naše podatkovne zbirke. To stori tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov podjetja info@yogi.si ali pa pisno po navadni pošti.
Uporabnika ima pravico do izbrisa tudi vseh podatkov, ki jih je podjetje Yogi prejelo iz drugih virov, npr. preko prijav uporabnikov na spletnih straneh Facebook.com ali Instragram.com.