Yogi Banner

Dostava naročila

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost naročila:

Vrednost naročila do 99,99 EUR nad 100 EUR
Strošek dostave DPD 4,99 EUR   Brezplačno
Strošek dostave POŠTA 4,99 EUR   Brezplačno

Pri načinu plačila po povzetju si Pošta Slovenije zaračuna provizijo za storitev odkupnine pošiljke, aktualen cenik si oglejte na www.posta.siKaj če mi naročeni izdelek ne bo prav? 

Več >>Prevzem in dostava

Osebni prevzem je možen na lokaciji in je za vas BREZPLAČEN.

YOGI.SI d.o.o. nudi za izdelke v spletni trgovini, dostavo izdelkov z dostavno službo.

Blago, naročeno v spletni trgovini yogi.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. V kolikor je na zalogi v našem skladišču v Prelski, je to običajno še isti dan, če je naročilo izvedeno do 12.00 ure.
Našemu logističnemu centru v Prelski posvečamo posebno pozornost, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena.


Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe DPD Slovenia ali Pošta Slovenija.

Dostavo naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem ste dosegljivi in navedete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi, saj vas bo kurir poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

Odkupnino paketa lahko DPD kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo zaračunali stroški bančne provizije.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo DPD kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka DPD dostavne službe. Na navedeno telefonsko številko se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov. 


Osebni prevzem izdelkov v prodajalni.

Blago lahko prevzameš tudi osebno v naših poslovalnicah YOGI.SI na naslovu:

  • PE VELENJE, Prelska 21B, 3320 Velenje,
  • PE LJUBLJANA, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana (BTC City).

Poleg tega lahko na prevzemnem mestu izkoristiš tudi priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

 

Brezplačna dostava

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Če poleg takega artikla naročiš še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna!

Dostava je brezplačna tudi za vse B2B uporabnike, ki imajo sklenjeno pogodbo o elektronskem poslovanju, pri naročilih v skupni vrednosti nad 299 EUR neto.Paket gre od nas še isti dan

… seveda, če je blago na zalogi in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevaj naslednja priporočila:

  • preveri ali je artikel na zalogi (pri podatku dobava bo pisalo »iz zaloge«),
  • naročilo oddaj čimprej - potrjeno mora biti najkasneje do 12. ure.

Včasih telefonski klic pomaga zaobiti kakšno od teh pravil, ampak če je izjem preveč, potem pravilo ni več pravilo, zato prosimo za razumevanje.

Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo potrebno počakati kak dan dlje. V tem primeru upoštevaj naslednja pravila:

  • predviden rok dobave je izpisan v katalogu trgovine (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas),
  • če je pri artiklu navedeno, da je trenutno nedobavljiv, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro lahko artikel dostavimo; če tak artikel vendarle naročiš, ga bomo poskušali najti in ti ga dostaviti, če pa bomo neuspešni, bomo naročilo stornirali,
  • če naročiš več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, te bomo vprašali za dovoljenje, če lahko artikle, ki so na zalogi, pošljemo takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru ti bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi,
  • če bo čakalna doba zelo dolga, te bomo preko elektronske pošte sproti obveščali (o ažurnih podatkih) o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličaš čakanja, nam lahko to sporočiš in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.

Za dostavo poskrbi dostavna služba DPD ali Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.