O podjetju

V prodajalni YOGI MOTO CENTER ter spletni trgovini www.yogi.si je na voljo celotna ponudba, ki je predstavljena v POLO katalogu. To pomeni, da lahko izbirate med približno 50.000 izdelki različnih cenovnih razredov. Oblačila, obutev, čelade, očala, kovčki, dodatna oprema, motorji in nadomestni deli so le glavne kategorije izdelkov, med katerimi boste gotovo našli nekaj zase.

Prodajalno YOGI MOTO CENTER najdete tukaj: Lokacija

Smo specializirana motoristična trgovina in prisotni na slovenskem trgu že petnajst let. Naša osnovna dejavnost je prodaja in servisiranje motornih koles, prodaja dodatne opreme in rezervnih delov za motorje, ter opreme za motoriste.


SERVIS MOTORJEV (trenutno NE OPRAVLJAMO SERVISNIH STORITEV)

V naši specializirani moto trgovini in servisu za motorna kolesa vam nudimo originalne in kompatibilne nadomestne dele za večino motornih koles japonskih proizvajalcev.

Smo serviser in prodajalec originalnih nadomestnih delov za znamke: HONDA, KAWASAKI, YAMAHA in BETA. Nadomestne oz. rezervne dele vam lahko tudi strokovno vgradimo na našem servisu.

Ponujamo tudi kompatibilne nadomestne dele za znamke: APRILIA, BMW, BUEL, CAGIVA, DUCATI, GAS GAS, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, PIAGGIO, SUZUKI, TRIUMPH in YAMAHA. Seveda vam lahko na našem servisu ponudimo strokovno vgradnjo nadomestnih delov.

Kot strokovni servis vam nudimo pestro izbiro originalnih rezervnih delov, na zalogi pa imamo tudi široko paleto osnovnega potrošnega materiala. Naše servisne storitve zajemajo:
  • servisiranje motornih koles,
  • popravila poškodovanih motornih koles (zavarovalnica ali samoplačnik),
  • vzdrževanje motornih koles in skuterjev ,
  • prodaja, menjava in centriranje pnevmatik,
  • prodaja originalnih nadomestnih delov,
  • nameščanje dodatne opreme (kovčki, dodatki za motorje…),
  • menjave vitalnih sklopov motorja.

REDNO SERVISIRANJE motornega kolesa, kot ga narekuje servisna knjižica, vam zagotavlja dolgo in brezhibno delovanje motorja, varnost, zanesljivost, ohranjanje njegove vrednosti in uveljavljanje garancije.
Zagotavljamo vam hitro odzivnost in visoko kakovost popravil z originalnimi nadomestnimi deli.

VULKANIZERSKE STORITVE, sem sodijo tudi demontaža, montaža in centriranje moto plaščev.

POSEBNE STORITVE. Pri okvari, prometni nesreči ali v zimskem času pridemo iskat vaše motorno kolo na kraj dogodka ali k vam domov.