Motoristična oblačila

Opis kategorije

Vsa moto oprema na enem mestu! Naša moto trgovina vam ponuja kakovostna in ugodna motoristična oblačila za moške, ženske in otroke. Na voljo so motoristični tekstilni kompleti, motoristični usnjeni kombinezoni, motokros oprema ter številna udobna oblačila za prosti čas. Brskate lahko tudi med različnimi tipi motoristične opreme, kot so moto jakne, motoristične hlače, zaščitna oblačila, dežna oblačila, ledvični pasovi, spodnje perilo ter razni zaščitni elementi. 

Zaščita pred vetrom, dežjem in poškodbami

Motoristična oblačila nas na motorju ščitijo pred vetrom, mrazom, dežjem in drugimi vremenskimi dejavniki, ob enem pa nudijo tudi zaščito pred poškodbami, ki bi lahko nastale ob nesrečah ali padcih. To pomeni, da morajo biti motoristična oblačila udobna in zasnovana tako, da kar se da dobro zavarujejo motorista. Narejena morajo biti iz trpežnih, a hkrati mehkih materialov, kot sta na primer tekstil ali usnje.

Pomembno je, da se motoristična oblačila dobro prilegajo telesu, kar je nujno zato, da nas ne ovirajo med vožnjo ter da motorista zaščitijo pred vetrom in mrazom. Hkrati pa dobro prileganje omogoča tudi večje udobje, za kar poskrbi tudi prijeten material oziroma podloga moto jakne, hlač ali drugih oblačil. Običajno je podloga narejena iz drugega materiala kot vrhnja plast, pri večini oblačil pa je podlogo možno tudi sneti.

Ker se rado zgodi, da motorista kdaj na motorju ujame tudi dež, je dobro imeti vodoodporna oblačila. Po drugi strani pa morajo imeti motoristična oblačila tudi ustrezno zračenje, ki poskrbi za to, da nam na motorju tudi v poletnih dneh ni prevroče in da se ne potimo preveč. Najpomembnejša lastnost, ki jo morajo imeti motoristična oblačila, pa je zagotovo to, kakšno stopnjo varnosti omogočajo v primeru poškodb. To naj bo vedno glavni kriterij pri izbiri, saj je dobra zaščita pred morebitnimi poškodbami bistvena. V primeru nesreče nam lahko celo reši življenje!

Certificirana motoristična oblačila za odlično varnost

Moto opremaiz naše ponudbe je TUV certificirana in opremljena s ščitniki homologiranimi po evropski normi EN 1621-1, zato vas bo kar se da najbolje obvarovala pred morebitnimi poškodbami. Pri tem velja biti pozoren na to, da pri izbiri moto jakne, hlač in drugih oblačil pazimo na to, da so zaščiteni vsi pomembni deli telesa. Pametno je, da kupimo motoristična oblačila z ustreznimi ščitniki, za dodatno varnost pa poskrbimo še z drugimi zaščitnimi elementi in opremo, ki poskrbi za dodatno varnost, kot je na primer ščitnik hrbta ali ledvični pas.

Odlična kakovost in udobje

V naši ponudbi lahko najdete motoristična oblačila priznanih blagovnih znamk: ALPINESTARS, BELSTAFF, BUFF, BUSE, DELROY, DRIVE, FIREFOX, FLM, HELD, HELLFIRE, HIGH SPEED, KNOX, MACNA, MONSTER, O'NEAL, PHARAO, PUMA, REUSCH, REV'IT, ROAD, SAFE MAX, THERMBOY, TCX, UFO. Na voljo so tako zaščitna motoristična oblačila za bolj varno vožnjo na motorju kot tudi oblačila za nošenje v prostem času ter različni dodatki in vse ostalo, kar poskrbi za udobje na motorju.

Številne možnosti in velika izbira

Vsak motorist sam zase najbolje ve, kakšna motoristična oblačila mu najbolj ustrezajo. Nekateri tako prisegajo na kombinezone, ki na motorju omogočajo visoko stopnjo agilnosti, a se včasih izkažejo tudi za nepraktične, saj so narejeni iz enega kosa. Spet drugi motoristi imajo prav iz tega razloga radi motoristične hlače in jakno, saj slednjo lahko po želji tudi hitro slečejo. Za to, da se v hlačah in jakni dobro počutijo tudi med vožnjo na motorju, pa poskrbi zadrga, s katero obe oblačili lahko spnemo skupaj ter tako pred vetrom, mrazom in dežjem dobro zavarujemo tudi hrbet. Ne glede na to, kakšna oblačila so vam najbolj všeč, boste v ponudbi zagotovo našli kaj primernega zase, saj je izbira zelo velika in so na voljo različne možnosti. Po želji nas lahko obiščete tudi v eni od naših poslovalnic in si tam motoristična oblačila ogledate še v živo!

 

 

Preberi več Skrij
Filtriraj po izdelkih
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
Filtriraj po atributih

Zoži izbor:

Počisti vse
Od: 1,00 € Do: 1400,00 €
1 1400
Zadnje novice