Kovčki za motor

Opis kategorije

Pod motoristično dodatno opremo spadajo tudi moto kovčki in različne dodatne torbe, ki omogočajo shranjevanje vsega, kar motorist potrebuje na krajši ali daljši poti. Kovček za motor je lahko namenjen le shranjevanju motoristične čelade ali dveh, lahko pa vanj shranite tudi precej prtljage. Zato mora biti dovolj prostoren, da vanj lahko shranite čim več prtljage, hkrati pa mora biti ta v njem varno spravljena. Enako velja za kovček za skuter oziroma za katero koli vrsto motorja. Narejeni morajo biti iz čim bolj trpežnega materiala, ki vašo prtljago zaščiti pred dežjem, vlago in drugimi zunanjimi dejavniki. Poleg tega pa je nujen tudi kakovosten sistem za zaklepanje, ki poskrbi, da bo vaša prtljaga varna pred nepridipravi ne glede na to, kje na poti se boste ustavili.

Kakšen moto kovček izbrati?

Vsi moto kovčki in torbe v naši ponudbi so preverjene kakovosti in se zelo dobro obnesejo v praksi, zato z izbiro ne boste zgrešili, ne glede na to, kateri izdelek izberete. Na motor ali skuter se lahko namestijo na različne načine, pa naj si bo to zadaj ali ob strani motorja. Ali boste izbrali kovček za motor, ki se ga namesti ob strani, ali pa kovček za motor, ki se ga namesti zadaj, je odvisno od tega, kaj vam bolj ustreza. Za daljšo pot se je najbolje opremiti kar z obojim, saj prostora za prtljago na motorju ni nikoli preveč. Prav zato bodite pri izbiri pozorni tudi na prostornino, saj je od tega odvisno, koliko prtljage boste lahko vzeli s sabo na pot.

V naši spletni trgovini so sicer moto kovčki razdeljeni na več podkategorij, ki vam omogočajo, da lažje najdete ustreznega. Med njimi so stranski moto kovčki, moto kovčki zadaj, moto kovčki za rezervoar in usnjeni moto kovčki, za tiste, ki jim je poleg praktičnosti pomemben tudi videz moto opreme. Poleg tega pa lahko pri nas dobite tudi kovček za motor, ki je namenjen posebej za shranjevanje orodja.

Moto torba in pritrditev ter zaščita pred dežjem

spletni trgovini Yogi.si lahko ustrezno torbo ali kovček za motor najdejo tako tisti, ki se radi vozijo s skuterji kot tisti, ki se radi vozijo z večjimi motorji različnih vrst. Z veliko izbiro smo namreč poskrbeli prav za vse! Ne glede na to, ali iščete kovček za skuter ali kovček za motor, pa pri izbiri preverite še, kako poteka namestitev in kakšni nosilni sistemi oziroma pritrdilni trakovi so potrebni v ta namen. Poleg pritrdilnih trakov oziroma nosilnih sistemov za pritrditev, ki omogočajo, da vaša prtljaga ostane varno in trdno na svojem mestu, pa je v naši ponudbi na voljo tudi različna dodatna oprema za motor, ki vam lahko olajša potovanje in ga naredi bolj prijetnega. Tam vas čakajo na primer tudi  kakovostna dežna pokrivala, ki vam na daljših potovanjih lahko pridejo še kako prav za dodatno zaščito prtljage ali v skrajnem primeru celo sebe.

KAPPA kovčki in motoristični kovčki drugih proizvajalcev

V naši ponudbi so na voljo moto kovčki in torbe različnih velikosti, modelov in proizvajalcev, kot so DRIVE, HELLFIRE, GIVI, SHAD, HEPCO BECKER, Q-BAG, QUICK-LOCK, SW-MOTECH in drugih. Med njimi je treba posebej izpostaviti priznanega proizvajalca KAPPA, ki velja za številko ena na tem področju. KAPPA kovčki veljajo za zelo ekonomične, trpežne in robustne ter izredno kakovostne. Lastniki so navdušeni nad enostavnim načinom pritrjevanja ter dolgo življenjsko dobo ter drugimi njihovimi lastnostmi, zaradi katerih so KAPPA kovčki med motoristi zagotovo najbolj priljubljeni. Vendar konkurenca tudi na tem področju postaja vedno bolj močna, saj se tudi drugi proizvajalci trudijo doseči prvovrstnost, ki jo imajo KAPPA kovčki za motor, zato so tudi njihovi izdelki vedno boljši in dosegajo visok nivo kvalitete. V ponudbi boste tako našli številne odlične izdelke, zato med njimi ne bo težko izbrati pravega zase!

Preberi več Skrij
Filtriraj po izdelkih
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran

Zoži izbor:

Počisti vse
Od: 3,00 € Do: 400,00 €
3 400
Zadnje novice