Yogi Banner

Blažilec prenosa vibracij Quad Lock Motorcycle Vibration Dampener


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka

Visoka raven tresljajev pri nekaterih motociklih lahko vpliva na stabilizacijske senzorje kamer vašega pametnega telefona in jih tudi poškoduje. Zato vam blažilec tresljajev Quad Lock® Vibration Dampener zagotavlja, da lahko svoj pametni telefon samozavestno namestite na različne motorje, kolesa ali druga vozila zahvaljujoč njegovi funkciji dušenja vibracij - zmanjša več kot 90% visokofrekvenčnih vibracij, ki jih povzročajo motocikli.

Blaženje vibracij je omogočeno s sistemom dvojnega vzmetenja ohišja Quad Lock in sicer z natančno izdelanimi silikonskimi vložki. Z njimi dušilec tresljajev absorbira vibracije in zaščiti kamero vašega pametnega telefona. Blažičec tresljajev in vibracij Quad Lock je opremljen z vsem, kar potrebujete za integracijo z vašim obstoječim nosilcem za Quad Lock in ga je mogoče namestiti v nekaj minutah, saj je združljiv z vsemi nosilci za motocikle, skuterje, ATV štirikolesnike, kolesa in druga vozila ter z drugimi dodatki Quad Lock.

  • Quad Lock Vibration Dampener ima dvojni sistem vzmetenja ohišja z natančno izdelanimi silikonskimi vložki, ki absorbirajo vibracije in ščitijo vaš pametni telefon
  • Združljiv z vsemi nosilci za Quad Lock in USB polnilci
  • Kompatibilen z vsemi zaščitnimi ovitki za pametne telefone Quad Lock® in univerzalnim samolepljivim adapterjem
  • Natančno izdelane silikonske blažilne cevi
  • Material: najlon ojačan s steklenimi vlakni, nerjaveče jeklo, silikon
  • Dimenzije: višina 23 mm in širina 60,3 mm

Kako deluje?
Blažilec/dušilec prenosa vibracij Quad Lock® Vibration Dampener ščiti kamero vašega pametnega telefona pred visokofrekvenčnimi tresljaji. Uporabljeni silikonski vložki absorbirajo vibracije in so posebej nastavljeni tako, da dušijo vibracije višjih frekvenc (območje nevarnih vibracij), zato lahko opazite več gibanja vašega telefona pri nižjih frekvencah.

#motosvetovalci priporočamo:
Quad Lock® Case ima na voljo zaščitne ovitke za različne znamke in modele pametnih telefonov kot so Apple iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei prav tako pa je na voljo univerzalen samolepljiv adapter s sistemom zaklepa Quad Lock®. Prav tako so na voljo tudi različni nosilni sistemi za motocikle, kolesa, avtomobile, pisarno, rekreacijo in drugi dodatki, kot so brezžični polnilci, zaščite zaslona,…

Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
17,99 €