Čistilo/razmaščevalec za pogonske verige MOTOREX, 500ml

Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
Zaloga Velenje: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
12,99 €

Opis izdelka

Izredno učinkovito čistilo (razmaščevalec) pogonskih verig CHAIN CLEAN je posebej razvito za uporabo na vseh tipih motociklov, koles in štirikolesnikov.
Čistilo zagotavlja efektivno odstranjevanje različnih depozitov olj, maziv in umazanije iz vseh vrst pogonskih verig. Testirano je za uporabo tako na O, X in Z ring verigah.
Čistilo je v obliki spreja zato se enostavno nanese na verigo. Redna uporaba čistila za pogonsko verigo med mazalnimi intervali bo izredno podaljšala življenjsko dobo vaše pogonske verige.

- Volumen: 500ml
- Natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
- Pred uporabo pretresite

#motosvetovalci svetujemo:
Verigo boste najlaže čistili in mazali kadar je topla(po vožnji), tako, da uporabite zadnje ali centralno stojalo za motor in motor dvignete.
Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige CHAIN CLEAN, ter posušite. Pred nanosom na verigo sprej/mazivo MOTOREX dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite za mazivom. Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete. Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanju.

Dokumentacija izdelka

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
12,99 €