EKSKLUZIVNE BLAGOVNE ZNAMKE

Predstavljamo vrhunsko kvaliteto za razumno ceno. 

Naše najboljše blagovne znamke smo združili in jih naredili še boljše. V letu 2018 ukinjamo določene blagovne znamke in dodajamo nove. 

 

 

FLM - raziskujemo od leta 1979. Racing Approved in Adventure Approved.  

FLM je blagovna znamka za drzne. Ko polagate ovinke na dirkališču, potujete tisoče kilometrov daleč v ekstremnih razmerah, je oprema blagovne znamke FLM na katero se lahko 100 % zanesete. Oprema razvita za vse, ki so radi na limitu in ne puščajo prostora kompromisom. FLM oprema razvita z izkušnjami za vzdržljivost in funkcionalnost.  

 

 

SPIRIT MOTORS - ride your own story

Vsi lahko povemo kakšno zgodbo. Takšno unikatno, samo našo zgodbo. Unikatno zaporedje odločitev in posledic, ki nas naredijo takšnega kot smo. Odločili smo se da naše življenje napolnimo z energijo. Kako? Dihamo z, na, poleg motocikla. To je naša stvar. To je naša zgodba. Kakšna je vaša? 

 

 

DXR - brezkompromisna kvaliteta po izjemno privlačnih cenah

Naj bo usnjena ali tekstilna jakna, rokavice ali čevlji. Izdelki blagovne znamke DXR so vedno v pogonu, točno tako kot vaš motocikel. Ponujamo kvalitetne izdelke, ki so bili izdatno testirani, za nizko ceno. Brez izjeme so bili vsi izdelki blagovne znamke DXR podvrženi testom za varno uporabo na cesti, dirkališču in brezpotjih. 

 

NEXO čelade - hard shell, smart core

Jasna kalkulacija je najbolj učinkovit način za doseganje lastnih ciljev. Ob razumevanju vseh dejavnikov imamo svobodo, da se odločimo. Pri čeladah blagovne znamke NEXO je ena stvar sigurna, kvaliteta čelade je odvisna od materiala, razvoja in dizajna. Lahko plačate malo več, ampak pri nas to ni potrebno. 

 

 

 

V letu 2018 ukinjamo blagovne znamke Pharao, Firefox, Mohawk, in Road. Predstavljamo vam nove blagovne znamke DXR in Dexter. Več o novih blagovnih znamkah ter prenosov posameznih artiklov pod nove blagovne znamke je prikazan v sliki na koncu novice. 

Zaradi omenjenega se lahko zgodi, da dobite kakšen obstoječi artikel že z novo blagovno znamko. Prosimo za razumevanje.