Yogi Banner

Moto sezona je v teku – police so polne

petek, 14 april 2023

Ste že zajahali motor? Čakate na najbolj vroče dni? Čas je, da svoj dvokolesnik pripeljete na plano, da se nadiha zraka in nabere novih kilometrov. Pustite ga, da teče, pustite ga, da vas vozi!

Kdor mu še ni nalil novega olja in zamenjal filtra, naj bo stori čimprej – v naši ponudbi pa je vedno SUPER DEAL, ki mu po ceni ni para – priditi v našo najbližjo trgovino in ga vzemite s police.

Druge opcije so prav tako na voljo – morda bi potrebovali malce osvežitve pri motoristični opremi? Motoristične čelade različnih tipov, velikosti, barv in modelov so zložene po policah in čakajo, da jih preskusite. Zase si omislite nekaj najboljšega, nekaj udobnega in seveda varnega! V vseh cenovnih rangih boste našli odlične čelade za motor, v najvišjih pa celo takšne, ki jih uporabljajo najboljši tekmovalci v dirkah z motorji na svetu.

Potrebujete novo motoristično jakno? Na voljo so ženske motoristične jakne, moške motoristične jakne in to v velikih, malih in srednjih številkah in različnih materialih.

Potrebujete nasvet? Naši prodajalci vam bodo z veseljem predstavili razlike in pomagali spoznati vse mogoče sisteme, ki jih najnovejše jakne premorejo.

In ne pozabite, da se jim lahko vedno za prijaznost oddolžite tako, da jim na avtomatu v naši trgovini kupite kavo ali pa jo privoščite sami sebi.

Obiščite nas v trgovini Yogi v BTC ali v Vinski Gori pri Velenju in spoznajte vse motoristične novosti tega leta.