Yogi Banner

Sintetično motorno olje za skuter MOTOREX Scooter Forza 4T 5W40, 1 L


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Popolnoma sintetično motorno olje za skuterje MOTOREX Scooter Forza 4T SAE 5W-40 je moderno 100% sintetično, visoko zmogljivo olje razvito posebej za 4-taktne pogonske agregate skuterjev in MAXI-skuterjev, še posebej za modele kjer proizvajalci priporočajo uporabo povsem 100% sintetičnega olja z zahtevami: JASO MA; API SL, SJ, SH, SG. Posebni poudarki pri razvoju tega motornega olja so bili posvečen visokim zahteva, ki jih imajo olja za skuterje zaradi vsakodnevne uporabe, pogostih hladnih zagonov in visokih delovnih temperatur. Olje je idealno za vse modele z elektronskim vbrizgom in katalitičnim konverterjem, ter zagotavlja vrhunsko zaščito pogonskega agregata v celotnem območju delovanja.

- 100% sintetično motorno olje, posebej primerno za skuterje, kjer se priporoča uporaba olja z nizko viskoznostjo (Piaggio i-Get motorji,..)
- Optimalne karakteristike ob hladnih zagonih
- Odličen prenos moči
- Zmanjšuje porabo goriva zahvaljujoč nizki viskoznosti pri hladnih vžigih
- Odlično za uporabo v stop-start vožnji
- Odlično za skuterje s START/STOP sistemi
- Optimalna zaščita pred obrabo
- Visoka termična in strižna obstojnost pri visokih delovnih temperaturah
- Viskoznost: 5W40
- Volumen: 1l
- Standardi: JASO MA; API SL, SJ, SH, SG

MOTOREX in #motosvetovalci priporočamo, da upoštevate priporočila in navodila s strani proizvajalcev motornih koles, skuterjev ali štirikolesnikov glede optimalnih servisnih intervalov in priporočenih volumnov tekočin (motornega olja, olja za menjalnik, zavorne tekočine, hladilne tekočine,…)
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
23,50 €