Nosilec telefona za krmilo/balanco motorja Quad Lock® HANDLEBAR (fi 22-32 mm)

Proizvajalec: Quad Lock®
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Izdelek trenutno ni zalogi
Zaloga Velenje: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
55,99 €

Opis izdelka

Quad Lock® nosilec za namestitev na krmilo/balanco predstavlja ultimativen nosilec pametnega telefona za na vaš motocikel, skuter ali ATV-štirikolesnik, kompatibilen je z vsemi zaščitnimi ovitki za pametne telefon Quad Lock® ali pa univerzalnim nastavkom za na vaš pametni telefon. Zagotovil vam bo veliko fleksibilnost, saj boste lahko svoj mobilni telefon namestili na priročno in vidno lokacijo, zahvaljujoč vrtljivi glavi in dodatni roki, kadar boste potrebovali dodaten odmik od krmila. Vaš mobilni telefon boste lahko tako hitro in varno namestili na nosilni sistem zahvaljujoč patentiranemu sistemu dvojnega zaklepa Quad Lock®, ter boste varno dostopali do navigacije in drugih aplikacij na vašem pametnem telefonu. Popestrite si vaše vsako motoristično potovanje, bodite povezani s svetom in seveda : NIKOLI SE NE IZGUBITE z uporabo nosilnih sistemov QUAD LOCK

- VARNO - Patentiran dvostopenjski sistem zaklepanja Quad Lock ®
- PRIROČNO – uporabljate navigacijo med vožnjo in nikoli ne izgubite smeri
- DISKRETNO – izredno majhne dimenzije nosilca
- Več različnih konfiguraciji montaže (360O vrtljiva glava in roka)
- Primeren za krmila – balance premera 22, 25, 28, 32 mm
- Kompatibilen z vsemi zaščitnimi ovitki za pametne telefone Quad Lock® in univerzalnim samolepljivim adapterjem
- Zaščitni ovitek za pametni telefon ni vključen, naroči se ga ločeno (če ovitek ni objavljen na naši spletni strani pošljite povpraševanje, in preverili bomo dobavljivost)

#motosvetovalci priporočamo
Na voljo so zaščitni ovitki Quad Lock® Case za različne znamke in modele pametnih telefonov kot so Apple iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei prav tako pa je na voljo univerzalen samolepljiv adapter s sistemom zaklepa Quad Lock®. Prav tako so na voljo tudi različni nosilni sistemi za motocikle, kolesa, rekreacijo in drugi dodatki.

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
55,99 €