Yogi Banner

Paket za čiščenje verige motorja Muc-Off s krtačo (čistilo 650 400 ml + krtača)


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka

Paket za čiščenje verige motorja Muc-Off s krtačo, ki vsebuje biorazgradljivo čistilo verige Muc-Off Chain Cleaner 650 in namensko krtačo za čiščenje verige motorja Motion Stuff omogoča, da bo veriga na vašem motorju, štirikolesniku ali drugem vozilu vedno očiščena in pripravljena na mazanje ter vožnjo motorja.

Biorazgradljivo čistilo za pogonske verige motornih koles Muc-Off 650 Chain Cleaner je bilo razvito in oblikovano posebej za hitro ter varno odstranjevanje umazanije, maziv in maščob iz verig motorjev z uporabo naprednih bio topil, ki za sabo pustijo bleščeče čisto površino in prijeten vonj po lubenici.

Posebej razvita ščetka za čiščenje verige Motion Stuff, ki ima dve namenski krtači bo olajšala čiščenje še tako umazane pogonske verige vašega motorja, kolesa, štirikolesnika (ATV/UTV) ali drugega vozila. 

S tem paketom za vzdrževanje verige motorja Muc-Off (čistilo+krtača) boste brez težav poskrbeli za vrhunsko vzdrževanje pogonskih verig vaših vozil. Ta komplet je zelo dobra rešitev za vsakogar, je vsestransko uporaben, lahko pa tudi odlična ideja za darila za motoriste.

Biorazgradljivo čistilo/razmaščevalec verig Muc-Off Chain Cleaner 650:

 • Visokozmogljiva formula za hitro odstranjevanje maščob – razmaščevanje površine
 • Vodotopno in biorazgradljivo, tako da se lahko čistilo enostaven spere z vodo
 • Primerno za standardne motoristične verige O, X in Z-Ring členi
 • Varno za uporabo blizu gumijastih, kovinskih in kompozitnih (karbonskih) komponent

Univerzalna krtača za čiščenje pogonske verige motorja Motion Stuff:

 • Krtača je izdelana iz močnega polimernega materiala
 • Vzdržljive ščetine bodo odstranile tudi najbolj trdoživo umazanijo
 • Ergonomsko oblikovan ročaj
 • Dve namenski krtači: ena za čiščenje verigo in ena za čiščenje zobnikov
 • Volumen: 400 ml (aerosolni sprej)

#motosvetovalci priporočamo:

Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400 km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanj. Paket za čiščenje verige motorja Muc-Off s krtačo je odličen za uporabo skupaj s kompletom stojal za motor, saj boste tako dosegli maksimalne rezultate in čiste površine.

Postopek uporabe:

Verigo boste najlažje čistili in mazali kadar je topla (po vožnji), tako, da uporabite zadnje ali centralno stojalo za motor in motor dvignete.

 1. korak: Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje verige in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige kot je Muc-Off Chain Cleaner 650 ter posušite. 
 2. korak: Pred nanosom na verigo sprej/mazivo Muc-Off dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite z mazivom. 
 3. korak: Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete. 
 4. korak: Uživajte v vožnji na vašem motociklu, kolesu, štirikolesniku.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
14,99 €