Yogi Banner

Pametni vzdrževalec in polnilec za akumulatorje NOCO Genius2 (6/12V-2 A)


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Pametni polnilci in vzdrževalci NOCO Genius predstavljajo nov nivo pametnega polnjenja in vzdrževanja akumulatorjev. So eni najvarnejših, najnaprednejših, najmočnejših in najkompaktnejših polnilcev na svetovnem trgu. Naredite več z enim polnilcem, saj vsi polnilci NOCO Genius zagotavljajo enostavno polnjenje in vzdrževanje različnih tipov akumulatorjev: 6 in 12 V, kislinski in litij-ionski, ter različnih kemijskih sestav: klasičnih suhih, GEL, AGM, kislinskih MF. Prav tako vsi delujejo popolnoma avtomatsko tako, da za njihovo uporabo ne potrebujete nobenega posebnega tehničnega znanja. Genius bo pametno napolnil, vzdrževal in popravil različne akumulatorje, ter konstantno nadzoroval njihovo stanje brez nevarnosti, da bi jih prenapolnil in brez potreb vaših intervencijah. Zagotovite si GENISU življenje in izberite pametne polnilce in vzdrževalce NOCO.

NOCO Genius2 je univerzalen polnilec, vzdrževalec in de-sulfator za 6 in 12 voltne akumulatorje različnih tipov, kot so: kislinski, GEL, Liti-Ion, START-STOP, … Zagotavlja vzdrževanje in polnjenje motociklov, avtomobilov, skuterjev, štirikolesnikov, motornih sank, traktorjev, čolnov, vrtnih kosilnic in mnogih drugih vozil in strojev, ter tako poskrbi, da nikoli ne boste ostali brez električne energije ko jo boste najbolj potrebovali. Prava plug&play rešitev.

- Primeren za polnjenje 6 in 12 V akumulatorjev kapacitet do 40 Ah, vzdržuje pa akumulatorje vseh kapacitet
- Omogoča polnjenje CANBUS el. sistemov, ki jih imajo nekateri BMW, Ducati, Triumph in Harley-Davidson motocikli. Kar pomeni, da lahko akumulator polnite/vzdržujete preko CANBUS odprtine na motorju, preko elektronike motorja.
- Polni tudi »MRTVE« akumulatorje z napetostjo samo 1 V
- Poseben »Repair« način omogoča popravilo in obnovo močno sulfiranih kislinskih akumulatorjev, ter jim povrne izgubljeno kapaciteto
- Natančno polnjenje z integriranim termalnim senzorjem, ki avtomatsko prilagajajo moč in način polnjenja glede na temperature okolic
- Za kemijske sestave akumulatorjev: kislinski in Litij-ionski (lithium)
- Za tipe akumulatorjev: 6 in 12 V svinčeno-kislinski (GEL, AGM, MF, suhi, Ca/Ca, mokri) & 12V LiFePO4 litij-ionski
- Izstopni tok polnjenja: 2 A
- Vstopna napetost: 120-240 V AC, 50-60 Hz
- Delovno okolje: delovanje: -20° to 40°C, shranjevanje: -30° to 60°C
- Varnostna zaščita proti: nastanku kratkega sitka, pregrevanju, prenapolnjenju, iskrenju, zamenjavi polaritet,….
- Učinkovitost: 87%
- Maksimalna poraba: 30 W
- Zaščita: IP65
- Dimenzije (ŠxVxG): 61x94x43 mm
- Masa: 500 g
- GARANCIJA: 1 leto / 3 leta (OMEJENA)

V paketu: pametni polnilec NOCO Genius2, priključki krokodil in priključki za direktno montažo na akumulator, stenski nosilec, navodila za uporabo(EN)

#motosvetovalci priporočamo:
Le uporaba pravilnega polnilca in vzdrževalca za vaš akumulator bo zagotovila dolgo življenjsko dobo in vrhunsko pripravljenost vašega akumulatorja.

zimovanje
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
99,99 €