Yogi Banner

Potiskajmo meje, živimo na robu, MUGENRACE

nedelja, 24 marec 2019

Avanturistični izdelki za motoriste Mugenrace

Potiskajmo meje, živimo na robu. V človeški naravi je, da se vedno trudimo premikati meje mogočega in vedno iščemo nekaj novega. Prišel je čas, da meje nemogočega dosežejo tudi resnični, vsakdanji svet. Zato je nastal MUGENRACE. Leta 2001 je MUGENRACE združil posameznike, ki so živeli na robu in premikali meje na področju izdelave motorističnih oblačil. Njihovo znanje, izkušnje in želja po najboljšem, so pripeljali do razvoja najboljših možnih izdelkov na trgu. Njihov cilje je in vedno bo, da izdelujejo in razvijajo izdelke, ki so varni, zanesljivi in naredijo vsakega motorista zadovoljnega. Vsakdo, ki izbere MUGENRACE motoristično opremo začuti avanturističen, napreden duh in željo po neskončnosti. 

Vse pomembnejša blagovna znamka v svetu motociklizma

Ponos MUGENRACE so vsi motoristi, ki začutijo duh in filozofijo podjetja. Se vedno trudijo dosegati najboljše in premikati meje mogočega. Upamo, da bodo ravno ti navdušili ostale, da se pridružijo in začutijo duh MUGENRACE. Prav tako pa MUGENRACE podpira veliko dirkačev in moštev v različnih motorističnih prvenstvih. V MotoGP prvenstvu imajo svojo ekipo BOE Skull Rider Mugen Race v razredu Moto3, prav tako pa izdelujejo moštvena oblačila za LRC Hondo, PONS Racing,… 

Zakaj ravno MUGENRACE?

Dirkaški duh je enak svobodi…..življenjskemu slogu.

Vsak življenjski slog pa ima svoje predstavnike……gladiatorje in balerine.

Znani in spoštovani dirkači/borci v moto športu s svojo vztrajnostjo in predanostjo predstavljajo vse, kar je lepega in divjega. Ne bojijo se ognja, skrbijo za našo zabavo in so včasih pravi čarovniki. Prav to pa želi predstavljati MUGENRACE in zato smo ponosni. Ponosni, da lahko predstavljamo vse motoriste tako profesionalne kot vsakodnevne cestne bojevnike.

 

IZDELKI MUGENRACE PRODAJA >klik<