Povišek/spojler za vetrobransko steklo/vizir motorja MRA X-Creen"XCSA", prozoren

Proizvajalec: MRA
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Izdelek trenutno ni zalogi
Zaloga Velenje: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
99,99 €

Opis izdelka

Nemški proizvajalec vizirjev za motorje in skuterje MRA je prepoznaven po vsem svetu zahvaljujoč visoki kakovosti ter široki ponudbi njihovih proizvodov.
Povišek/spojler za vetrobransko steklo MRA X-Creen Sport »XCSA« je povsem nastavljiv dodaten spojler/povišek za vetrobransko steklo – vizir na vašem motorju. Namestitev je možna na dva načina z privijačenjem na original vizir ali pa s priloženimi »Clamp« nosilci. Ko je nameščen Lahko deluje tudi kot podaljšek vizirja z nastavljivim usmernikom vetra, pa tudi kot difuzor pred vizirjem, ki nežno zmanjša pretok zraka. Ali pa po potrebi usmerja zrak na motorista, ter mu tako zagotavlja hlajenje v vročih dneh. Spojler MRA X-Creen se enostavno nastavi položajev brez uporabe orodja, glede na želje, ki jih imate in tako zagotovi maksimalno udobje med vašimi motorističnimi potovanji.

- Zagotavlja dodatno zaščito pred vetrom in povečuje udobje med vožnjo
- Zmanjšuje pritisk vetra na voznika in sopotnika
- Nastavljiv po višini, globini in naklonu
- Barva: prozorna
- Dimenzije (ŠxV): 260x100 mm
- Hitra in enostavna montaža na različna vetrobranska stekla – vizirje motorjev, skuterjev,…
- Izdelano v NEMČIJI

#motosvetovalci priporočamo:
MRA spojler/povišek omogoča montažo na 2 načina:
1. S priloženimi nosilci, ki se pritrdijo na direktno na površino vizirja motorja tako, da izvrtate luknje in jih privijačite
2. S nosilcem »CLAMP«, ki se naroči ločeno(pri nekaterih modelih je priložen) ter se namesti na zgornji rob vizirja in omogoča montažo brez vrtanja, ter hitro snemanje spojlerja.

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
99,99 €