Yogi Banner

Silikonski sprej/mazivo MOTOREX Silicone spray, 500 ml


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Visoko zmogljivo PTFE mazivo za verige CHAINLUBE RACING je izredno primerno za uporabo na vseh motociklih, ki vozijo predvsem pri visokih obratih na cesti in pa še posebej na dirkališčih.
Mazivo je v obliki spreja zato se enostavno nanese na verigo motorja. Testirano za uporabo tako na O, X in Z ring verigah.
Verigo zanesljivo ščiti v vseh vremenskih pogojih in ji podaljšuje življenjsko dobo, zamašuje obrabo, ima izredno centrifugalno obstojnost, ter je tako primerno za najzahtevnejše razmere.

- Mazivo odporno proti vodi
- Izredno termo stabilno
- Primerno za polnjenje 56ml potovalnih sprejev MOTOREX
- Volumen: 500ml
- Barva: bela
- Natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
- Pred uporabo pretresite

#motosvetovalci svetujemo:
Verigo boste najlaže čistili in mazali kadar je topla(po vožnji), tako, da uporabite zadnje ali centralno stojalo za motor in motor dvignete.
Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige, ter posušite.
Pred nanosom na verigo sprej/mazivo MOTOREX dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite za mazivom.
Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete.
Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanju.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga Dobavitelj Cena
16,50 €