Yogi Banner

Testne čelade LS2

četrtek, 04 julij 2024

Iščete novo motoristično čelado, pa niste prepričani, katera je prava za vas?

Ne skrbite! Če ste motorist, ki se zaveda kako pomembna je varnost pri vožnji motorja na cesti, terenu ali dirkališču, potem veste, da je motoristična čelada najpomembnejši del opreme. A izbira prave čelade za motor zna biti med pestro ponudbo na trgu pravi izziv.

Zato vam #motosvetovalci v Yogi.si ponujamo enkratno priložnost, da pred nakupom preizkusite različne modele motorističnih čelad proizvajalca LS2! Vabimo vas, da nas obiščete v naši poslovalnici in opravite testno vožnjo različnih tipov čelad LS2, kjer boste lahko v realnih razmerah preizkusili udobje, varnost in funkcionalnost različnih čelad in tako boste zagotovo našli pravo zase.

 

Se še vedno sprašujete zakaj se udeležiti testa čelad za motor LS2?

Velik izbor čelad: Preizkusi različne modele čelad LS2 in lažje boste našli pravo za vaš tip motorja in slog vožnje. Na voljo imamo 3 različne modele čelad:

 Udobje: Pomembno je, da se v čeladi dobro počutite. Na testni vožnji boste lahko preizkusili, kako vam čelada pristaja, ali je dovolj zračna in udobna za daljše vožnje.

Varnost: Motoristična čelada mora biti v prvi vrsti varna. Pred testno vožnjo vam bomo predstavili varnostne lastnosti čelad in vam pomagali izbrati model, ki vam bo nudil optimalno zaščito.

Strokovni nasvet: Naša strokovno usposobljena ekipa vam bo z veseljem svetovala pri izbiri prave čelade LS2 in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja.

 

Kako se prijaviti na test čelad?

Na testno vožnjo se lahko prijavite preko telefonske številke: 03 891 00 09 ali 03 891 00 11

ali preko e-mail naslova: info@yogi.si , kamor pošljete želen datum in uro testne vožnje čelad LS2, prav tako pripišite osebne podatke (ime, priimek, naslov, poštno številko in telefonsko številko)

Testne vožnje čelad LS2 so na voljo v naši poslovalnici PE Velenje na lokaciji: Prelska 21b, 3320 Velenje, po dogovoru pa tudi v PE Ljubljana - BTC CITY, Trg mladih 8, 1000 Ljubljana

 

Dodatne informacije:

  • Testna vožnja čelad LS2 traja cca. 1 uro (ali po dogovoru)
  • S seboj obvezno prinesite svoj osebni dokument.
  • Zaželeno je, da ste oblečeni v motoristično opremo.

 

Motoristi ne zamudite priložnosti, da poskrbite za svojo varnost na cesti z izbiro najbolj primerne motoristične čelade!

Vozite varno in z dobro čelado na svoji glavi! 

 

Veselimo se vaše obiska!

Ekipa Yogi