Yogi Banner

Univerzalni samolepljiv nastavek za telefon Quad Lock® Universal Adaptor (V3)

Barva
ČRNA
Koda:
Opis izdelka
Quad Lock® je najmočnejši in najvarnejši sistem pritrditve – montaže vašega mobitela v Evropi, ki vaš pametni mobilni telefon integrira v aktiven življenjski slog, ki ga imate na motociklu, skuterju, kolesu, štirikolesniku ali kje drugje. Edinstven pristop, ki integracij montažnega sistema z patentiranim sistemom zaklopa v tanek in vzdržljiv ovitek za vaš pametni telefon omogoča, da so nosilci Quad Lock® veliko manjši, lažji in vzdržljivejši od katerega koli drugega nosilca ali nosilnega sistema na trgu. Zagotovite si občutek navdušenja vsakič, ko boste: Twist, Lock & Go!

Univerzalni adapter Quad Lock® omogoča neposredno pritrditev na pametne telefone, etuije, iPade / tablice in večino ravnih kovinskih ali plastičnih površin s pomočjo močne samolepilne površine. Adapter je združljiv z vsemi nosilci in drugimi dodatki Quad Lock®.

VARNA MONTAŽA: Vsebuje patentiran dvostopenjski zaklep, ki je hiter in enostaven za pritrditev / odstranitev, hkrati pa vam daje mir, saj boste vedeli, da je vaša naprava varno nameščena na nosilec. Drugače pa ne pozabite: vse je v tehniki, ne v moči.
ELEGANTEN TANEK PROFIL: Univerzalni samolepljiv nastavek/adapter Quad Lock® ima debelino samo 4,5 mm in se zato brezhibno prilega hrbtni strani pametnih telefonov, etuijev, tablic ali drugih naprav.

- Močno 3M™ VHB lepilo
- Tanek profil (debelina le 4,5 mm)
- Kompakten dimenzije: samo 56 mm širok in 66 mm visok
- Trpežna in lahka kompozitna konstrukcija
- Enostavno se lepi se na ravne in rahlo ukrivljene površine

Prosimo, upoštevajte:
Pred namestitvijo fleksibilne lepilne površine adapterja se prepričajte se, da je podlaga temeljito očiščena in suha. Lepini sloj 3M™ VHB™ je lepilo za enkratno uporabo in ga ni mogoče ponovno uporabiti.
Univerzalni adapter Quad Lock uporablja 3M™ VHB 4952 lepilo, ki se oprime gladkih, ne poroznih površin brez teksture, kot so: plastike (PC, ABS, PVC, najlon, akril,…), nebarvane kovine, neprevlečeno steklo,…
Lepilo se ne veže na naslednje podlage: gume (TPU, TPE,…), usnje, silikon, hidrofobno prevlečeno steklo (znano tudi kot steklo proti prstnim odtisom, ki ga najdemo na zadnji strani večine sodobnih pametnih telefonov), mehke premaze ali barve, plastike z nizko površinsko energijo(kot so polipropilen (PP), polietilen (PE), acetil, HDPE,..), les

* Združljivost z brezžičnimi polnilniki drugih proizvajalcev se lahko razlikuje glede na napravo in model polnjenja. Uporaba univerzalnega adapterja lahko moti brezžično polnjenje.

#motosvetovalci priporočamo
Za dodatno zaščito vašega pametnega telefona se priporoča uporaba: Blažilec prenosa vibracij Quad Lock® Vibration Dampener , ki bo preprečil prenos vibracij na vaš pametni telefon in zaščita zaslona Quad Lock®, ki je izdelana točno za določene modele mobilnih telefonov. Quad Lock® Case ima na voljo zaščitne ovitke za različne znamke in modele pametnih telefonov kot so Apple iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei prav tako pa je na voljo univerzalen samolepljiv adapter s sistemom zaklepa Quad Lock®. Prav tako so na voljo tudi različni nosilni sistemi za motocikle, kolesa, avtomobile, pisarno, rekreacijo in drugi dodatki, kot so brezžični polnilci, zaščite zaslona,…
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
16,99 €