Yogi Banner

Univerzalni samolepljiv nastavek za telefon Quad Lock Universal Adaptor (V3)


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka

Quad Lock MAG Universal Adaptor® je univerzalni samolepljiv nastavek za telefon in je del najmočnejšega in najvarnejšega sistema pritrditve oziroma montaže vašega mobilnega telefona v Evropi in na svetu. Vaš pametni telefon integrira v aktiven življenjski slog, ki ga imate na motociklu, skuterju, kolesu, štirikolesniku ali drugje.

Edinstven pristop k integraciji montažnega sistema s patentiranim sistemom zaklopa v tanek in vzdržljiv ovitek za vaš pametni telefon omogoča, da so nosilci Quad Lock® veliko manjši, lažji in vzdržljivejši od drugih nosilcev ali nosilnih sistemov na trgu. S sistemi Quad Lock si zagotovite občutek navdušenja vsakič, ko boste napravili: Twist, Lock & Go!

Univerzalna pritrditev za vse tipe telefonov

Univerzalni adapter Quad Lock omogoča neposredno pritrditev za različne modele pametnih telefonov, iPad in celo tablice, torej za vse tiste naprave, za katere ni namenskih zaščitnih ovitkov. Sistem pa omogoča celo pritrditev večine ravnih kovinskih ali plastičnih površin objektov, s pomočjo močne samolepilne površine 3M. Adapter je združljiv z vsemi nosilci in drugimi dodatki Quad Lock® Twist&Lock.

Varna montaža:

Vsebuje patentiran dvostopenjski zaklep, ki je hiter in enostaven za pritrditev in odstranitev, hkrati pa boste vedeli, da je vaša naprava varno nameščena na nosilec. Drugače pa ne pozabite: vse je v tehniki, ne v moči. :)

Eleganten tanek profil:

Univerzalni samolepljiv nastavek oziroma adapter Quad Lock ima debelino samo 5,3 mm in se zato brezhibno prilega hrbtni strani pametnih telefonov, etuijev, tablic ali drugih naprav.

  • Quad Lock MAG™ omogoča še hitrejšo namestitev vašega telefona na nosilni sistem MAG, preprosto postavite telefon in magneti naredijo vse ostalo
  • Neodim 52H ponikljani magneti
  • Močno 3M™ VHB lepilo
  • Tanek profil (debelina le 5,3 mm)
  • Kompakten dimenzije: samo 60 mm širok in 60 mm visok
  • Trpežna in lahka kompozitna konstrukcija
  • Enostavno se lepi se na ravne in rahlo ukrivljene površine
  • Kompatibilen z Quad Lock navadnimi sistemi Quad Lock Twist&Lock in pa tudi z vsemi nosilci, ter dodatki Quad Lock MAG™

Prosimo, upoštevajte:

Pred namestitvijo fleksibilne lepilne površine adapterja, mora biti podlaga temeljito očiščena in suha. Lepilni sloj 3M™ VHB™ je lepilo za enkratno uporabo in ga ni mogoče ponovno uporabiti.

Univerzalni adapter Quad Lock uporablja 3M™ VHB 4952 lepilo, ki se oprime gladkih, neporoznih površin brez teksture, kot so: plastike (PC, ABS, PVC, najlon, akril,…), nebarvane kovine, neprevlečeno steklo,…

Lepilo se ne veže na naslednje podlage: gume (TPU, TPE,…), usnje, silikon, hidrofobno prevlečeno steklo (znano tudi kot steklo proti prstnim odtisom, ki ga najdemo na zadnji strani večine sodobnih pametnih telefonov), mehke premaze ali barve, plastike z nizko površinsko energijo, kot so polipropilen (PP), polietilen (PE), acetil, HDPE, les,...

Združljivost z brezžičnimi polnilniki drugih proizvajalcev se lahko razlikuje glede na napravo in model polnjenja. Uporaba univerzalnega adapterja lahko moti brezžično polnjenje.

 

#motosvetovalci priporočamo:

Za dodatno zaščito vašega pametnega telefona se priporoča blažilec prenosa vibracij Quad Lock Vibration Dampener. Ta bo preprečil prenos vibracij na vaš pametni telefon.

Drudi dodatek je zaščita zaslona Quad Lock, ki je izdelana točno za določene modele mobilnih telefonov. Quad Lock Case ima na voljo številne različne zaščitne ovitke za posamezne blagovne znamke in za vsak model pametnega telefona posebej po meri. Na voljo so različni brandi, kot naprimer Apple iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel in Huawei.

Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
14,99 €