Yogi Banner

YOGI.SI EDITION

Close
Zoži izbor Počisti vse
Razvrsti
Prikazov na stran
Potrdi

YOGI.SI EDITION

Postanite član in podprite najboljšo, najprijaznejšo in največjo motoristično družino v Sloveniji, YOGI.SI družino z izbiro izdelkov iz kolekcije YOGI.SI EDITION.

 

Motoristična trgovina YOGI.SI je družinsko podjetje, z več kot 25 letno tradicijo, ki je pričelo svojo dejavnost prodaje motornih koles iz majhne garaže v Vinski Gori. 

Glavne dejavnosti podjetja so prodaja motoristične opreme, prodaja dodatne opreme za motorna kolesa, prodaja nadomestnih delov za motorna kolesa, servisnega materiala ter prodaja novih motornih koles in skuterjev.

Naš primarni cilj je ostal isti kot ga je zadal ustanovitelj podjetja Janko, ZADOVOLJNE STRANKE, zato smo v letu 2018 začeli z uveljavljanjem skupine #motosvetovalci, kjer vam naša YOGI.SI ekipa poleg prodaje nudi še različne motoristične nasvete iz prve roke, ter prenos izkušenj iz motorističnega sveta.

In da, pravilno sklepate, vsi člani ekipe YOGI.SI smo motoristi, to je naša strast, ki jo skušamo približati čim večjemu številu ljudi in tudi njim zagotoviti in predstaviti užitek in svobodo vožnje motorja. #motosvetovalci

Razvrsti
Prikazov na stran