Yogi Banner

Zaščita/drsniki motorja PUIG R19 - Honda CBR 500 R (2019-), črna/siva


Barva
ČRNA/SIVA
Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Zaščitite enega najbolj ranljivih delov vašega motocikla njegov motor z naborom vrhunskih drsnih zaščit motorja PUIG. Vse zaščite so zasnovane za zaščito in izboljšanje izgleda motocikla ter izdelane iz najboljših materialov, ki ne bodo dodajali nepotreben teže vendar so vseeno visoko odporni na udarce. Zaščite motorja PUIG so preprosto najboljša izbira za zaščito neglede na to kakšen motocikel vozite saj so na voljo v različnih izvedbah kot so: Vintage, R12, R19, PRO,…

Dodajte zaščito in varnost svojemu motociklu s PUIG zaščitami/drsniki R19. Zaščite PUIG R19 zagotavljajo celovito zaščito šasije in motorja vašega motocikla ter zagotavljajo dodatno zaščito vaših kolen. Izdelane so tako, da ne segajo preko širine krmila, v primeru padca motocikla pa se dotaknejo tal pred nožnimi stopalkami. S priloženimi skrbno oblikovanimi gumijastimi nastavki/paki (na voljo v različnih barvah) iz najlona se bodo drsniki PUIG R19 odlično prilegali videzu in barvi vašega motocikla. Poskrbite za vašo varnost in zaščito vašega motocikla, ter namestite zaščite motorja PUIG.

- Zagotovijo vrhunsko zaščito šasije in motorja
- Izdelani točno za določeno znamko, model in letnik motocikla zato je zagotovljeno vrhunsko prileganje
- Drsniki so privzeto na voljo s sivo gumo, vendar je možnost nakupa gume v različnih barvah
- Zelo enostavna montaža, vsaki zaščiti pa je priložena tudi knjižica z navodili, tako, da boste lahko hitro uživali v najnovejši pridobitvi PUIG
- Glave zaščit/drsnikov PUIG: R19, R12, Vintage, Vintage 2.0 so izmenljive!!!!

Zaščita PUIG R19 7064N ustreza:
- Honda: CBR 500 R (2019-)

Če zaščite za vaš motocikel nimamo objavljene nam na mail: info@yogi.si javite zanamko, model in letnik vašega motocikla in poiskali vam bomo ustrezno rešitev.

#motosvetovalci priporočamo:
PUIG Hi-Tech Parts ponuja možnost nakupa različnih modelov zaščite/drsnikov šasije in motorja vašega motocikla tako, da boste našli svojo neglede na znamko, model in letnik vašega. Na voljo imajo tudi rezerven dele za drsnike kot so nadometne gumice v različnih barvah. PUGI pa ponuja tudi široko izbiro dodatkov za motocikle kot so: vizirji, cevne zaščite, ročice zavore/sklopke, zaščite motorja, zaščite vilic, ogledala, smerniki in drugo,…. Če vas zanima kaj vse ponujajo za vaš motocikel. nas kontaktirajte in preverili vam bomoZagotovite si preglednost, vidnost in postanite opazni tudi ponči, v megli ali slabem vremenu ter na svoj motocikel, štirikolesnik ali drugo vozilo namestite vrhunske LED dodatne luči/meglenke PUIG. Univerzalne LED luči v aluminijastem ohišju bodo zagotovile boljšo vidljivost v vseh vremenskih pogojih zahvaljujoč njihovi močni LED svetlobi, ki bo odlično razsvetlila vašo pot. Luči se enostavno namestijo s priloženo napeljavo in pritrdilnimi elementi, na različne motocikle in štirikolesnike, ter zagotovijo, da boste prav gotovo izstopali iz množice.

- Posebej zasnovana LED tehnologija, ki zagotavlja nizko porabo el. energije in preprečuje preobremenitev akumulatorja.
- Močno aluminijasto ohišje, ki zagotavlja odlično zaščito in dolgo življenjsko dobo
- Priložena napeljava z varovalko in stikalom ter navodili za montažo
- Priloženi nosilci za montažo na okrogle elemente (cevne zaščite, krmila,…) premera 20,5 do 25mm
- Možnost naročila dodatne zaščitne mrežice in nosilcev
- Luči imajo certifikat in so homologirane za cestno uporabo!!!!!
Tehnične specifikacije:
- poraba energije: 40W (20W/luč)
- napetost: DC 12-24V
- svetilnost: 4000 lum (2000 lum/luč)
- material: PC (polikarbonat) leča, aluminijasto ohišje
- črno prašno barvane
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Barva Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
ČRNA/SIVA 132,99 €