Yogi Banner

Zložljiv motoristični nahrbtnik SW-Motech Flexpack, 30 L


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka

Zložljiv motoristični nahrbtnik SW-Motech Flexpack poskrbi, da boste imeli na poti z motociklom, skuterjem ali štirikolesnikom vedno dovolj prostora za vse stvari, ki jih želite vzeti s seboj. Motoristični nahrbtnik SW-Motech Flexpack je zložen velik zgolj toliko kot pest odraslega človeka in vas z lahkoto spremlja na vsakem potovanju. Spravite ga lahko v žep jakne, v tank torbo ali motoristični kovček.

Kadar pa potrebujete več prostora za svojo prtljago, ga lahko po potrebi v hipu spremenite v praktičen nahrbtnik, ki ima prostornino kar 30 litrov. V njem je dovolj prostora celo za motoristično čelado. Nahrbtnik SW-Motech Flexpack je izdelan iz 75D poliester materiala Ripstop s poliuretansko prevleko, ki zagotavlja visoko odpornost pred trganjem ter nudi zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi.

Maksimalno udobje med uporabo pa je zagotovljeno z ergonomsko zasnovo sistema nošenja, pa naj bo med hojo ali vožnjo. Izbrani materiali, visokokakovostna izdelava in oblikovanje, so namenjeni uporabi na dolgih potovanjih. Vsi motoristični nahrbtniki SW-Motech so seveda razviti in prilagojeni potrebam motoristov. 

  • Izjemno kompaktna velikost ko je motoristični nahrbtnik zložen
  • Drži eno motoristično čelado
  • Velikost v zloženem stanju: 2,2 x 2,2 x 5,0 cm
  • Skupna prostornina v raztegnjenem stanju: 30 L
  • Skupna teža: pribl. 0,2 kg
  • Material: 75D Ripstop poliester, s poliuretansko prevleko, ki zagotovi vodo odbojnost
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
21,99 €