Yogi Banner

AKRAPOVIČ

Close
Zoži izbor Počisti vse
Razvrsti
Prikazov na stran
Potrdi

AKRAPOVIČ

Podjetje Akrapovič je proizvajalec vrhunskih izpušnih sistemov za motocikle in športne avtomobile. V svetu je priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, ki pri snovanju izpušnih sistemov uporablja napredno tehnologijo in visokokakovostne materiale. Akrapovičevi izpušni sistemi so znani po izboljšani zmogljivosti, nezmotljivem zvoku, inovativnem dizajnu, lahki konstrukciji, kakovostni izdelavi in vzdržljivosti. Podjetje obratuje v sodobno opremljenih tovarnah v Sloveniji, ki med drugim vključujeta livarno titana in metalurški laboratorij. Podjetje ima več kot 1.000 zaposlenih, svoje proizvode pa prodaja v več kot 80 državah po vsem svetu. Dirkanje je že od nekdaj del DNK podjetja. Tehnične storitve in podpora, ki jih podjetje zagotavlja ekipam, ki tekmujejo v serijah MotoGP, WorldSBK, MXGP, DTM, FIA WEC in drugih, so prav tako rezultat te dirkaške dediščine in znanja, ki ju podjetje uspešno prenaša v izpušne sisteme za motocikle in športne avtomobile.

Podjetje Akrapovič je pripomoglo, k številnim zmagam in naslovom svetovnih prvakov tako v motorističnem ko avtomobilističnem športu, kjer sodelujejo s številnimi vrhunskimi ekipami kot so:

 

Vsako komponento izpušnih sistemov Akrapovič je skrbno zasnovala in izdelala visoko usposobljena večdisciplinarna ekipa industrijskih oblikovalcev, inženirjev in arhitektov, ki se soočajo z izzivi na dnevni ravni in združujejo tehnične rešitve s privlačno, sodobno in vrhunsko obliko ter dvigujejo kakovost na novo raven. Dokaz, da je oblikovalske meje mogoče preseči, se kaže v številnih izjemnih in prestižnih nagradah, s katerimi se ponašajo inovativni izpušni sistemi podjetja – vključno z nagrado Red Dot na področju produktnega dizajna. Podjetje Akrapovič je prejelo priznanje za vse svoje dosežke.

Razvrsti
Prikazov na stran