Yogi Banner

Akumulator YUASA YTX14-BS (MF)


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka

Yuasini VLRA (Valve Regulated Lead Acid) akumulatorji so namenjeni vsem, ki si želijo boljših stvari kot je vzdrževanje akumulatorja. Njihovi posebej razviti VLRA akumulatorji so pa aktiviranju hermetično zaprti, so izredno odporni proti tresljajem in zagotavljajo izredno zagonsko moč.
Poseben dizajn zagotavlja, da kislina ne bo uhajala iz akumulatorja, svinčenko-kalcij tehnologija pa vedno znova zagotavlja izredno zagonsko moč in zadržuje visoko voltažo v stanju mirovanja.
Patentiran »SULPHATE STOP« pa preprečuje nastajanje oblog in s tem podaljšuje življenjsko dobo MF (Maintenance Free – brez vzdrževanja) akumulatorjev, ki je tudi do 3x daljša od drugih. So idealna izbira za različne motorje, ATV-je in osebna plovila.

Model: YTX14-BS
Proizvajalec: YUASA, Japonska
Tehnologija: BS, hermetično zaprt, brez vzdrževanja/dolivanja vode
Napetost: 12 V
Kapaciteta: 12,6 Ah
Zagonska moč: 200A
Dolžina: 150 mm
Širina: 87 mm
Višina: 145 mm
Teža: 4,6 kg
Položaj polov: levi +
Garancija: 1 leto
YTZ® in YTX® so zaščitene oznake podjetja GS Yuasa International Ltd.

Akumulator ima priloženo kislino za aktiviranje s katero napolnimo akumulator. Akumulator pustimo nekaj časa odprt, da se kislina umiri, ga zapremo in pripravljen je na uporabo.
Akumulator je brez vzdrževanja zato ni potrebno dolivati vode. V času, ko motorja ne uporabljate, je potrebno akumulator električno vzdrževati z vzdrževalcem/polnilcem.

Za dodatne informacije se obrnite na naše prodajalce!

Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
102,00 €