Yogi Banner

Tovarniško aktiviran akumulator za motor YUASA YTZ10S (MF), 12V/8,6Ah


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Yuasini VLRA (Valve Regulated Lead Acid) akumulatorji so namenjeni vsem, ki si želijo boljših stvari kot je vzdrževanje akumulatorja.
Njihovi posebej razviti AGM akumulatorji so že tovarniško aktivirani in hermetično zaprti, so izredno odporni proti tresljajem in zagotavljajo izredno zagonsko moč, v hladnem tudi do 3x večjo.
Poseben dizajn zagotavlja, da kislina ne bo uhajala iz akumulatorja zato jih lahko v motor položimo tudi v ležečem položaju, svinčenko-kalcij tehnologija pa vedno znova zagotavlja izredno zagonsko moč in zadržuje visoko voltažo v stanju mirovanja.
Patentiran »SULPHATE STOP« preprečuje nastajanje oblog in s tem podaljšuje življenjsko dobo MF (Maintenance Free – brez vzdrževanja) akumulatorjev, ki je tudi do 3x daljša od drugih. So idealna izbira za različne motorje, ATV-je in osebna plovila.

Model: YTZ10S
Proizvajalec: YUASA, Japonska
Tehnologija: AGM, hermetično zaprt, brez vzdrževanja/dolivanja vode, tovarniško aktiviran
Napetost: 12 V
Kapaciteta: 9,1 Ah
Zagonska moč: 190A
Dolžina: 150 mm
Širina: 87 mm
Višina: 93 mm
Teža: 3,2 kg
Položaj polov: levi +
Garancija: 1 leto
YTZ® in YTX® so zaščitene oznake podjetja GS Yuasa International Ltd.

Akumulator je tovarniško aktiviran in hermetično zaprt zato ga je mogoče uporabiti takoj iz škatle. Posebej primeren za motorje, kjer akumulator ne stoji v pokončnem položaju in kadar je akumulator pod velikimi nakloni med vožnjo.
Akumulator je brez vzdrževanja zato ni potrebno dolivati vode. V času, ko motorja ne uporabljate, je potrebno akumulator električno vzdrževati z vzdrževalcem/polnilcem.

Za dodatne informacije se obrnite na naše prodajalce!
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
190,00 €