Yogi Banner

Aluminijast nosilec za telefon na motorju Midland MH-Pro No Vibration


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Motoristi in motoristke poskrbite, da med vožnjo vašega motocikla, skuterja, ATV-štirikolesnika ali česa drugega nikoli ne boste sami ter si zagotovite vrhunske komunikacije za motoriste na skupinskih motorističnih izletih, stalne povezanosti s svetom, poslušanje najljubše glasbe in še mnogo več z univerzalnimi komunikacijskimi sistemi in drugimi dodatki za motor, kot so nosilci, polnilci, avto in športne kamere ter dodatne luči Midland. Izdelki Midland so plod več kot 60 letne tradicije in izkušenj na področju radijskih komunikacij in potrošniške elektronike. Od prve zasnove do končnega produkta Midland vsem svojim izdelkom nameni maksimalno strast, ter vse svoje znanje zato ne preseneča, da so vodilni na področju razvoja in izdelave CB postaj in drugih komunikacijskih rešitev na področju industrije, prevozništva, kampiranja in od leta 2006 tudi motociklizma.
Raziskave in razvoj, inženirski in avdio laboratoriji, oblikovanje, preizkušanje…..vse narejeno v Italiji EU.

Vsi nosilci za pametne telefone Midland so razviti tako, da so ergonomsko funkcionalni tudi kadar uporabljate motoristične rokavice. Lahko so opremljeni tudi z brezžičnimi in USB polnilnimi sistemi. Natančna izdelava in uporaba najboljših materialov pa bo zagotovila varno držanje vašega telefona na mestu tudi na grobem off-road terenu ali med dinamično vožnjo po zavitih cestah širom sveta.

Aluminijast nosilec za telefon Midland MH-Pro No Vibration
- Opremljen je s sistemom NO VIBRATION, ki ublaži vibracije, ščiti pametni telefon pred obremenitvami in ga optimalno pritrdi zahvaljujoč močnim kaveljskim sidrom
- Primeren za montažo na krmila premera 12-32 mm ali pa na ogledala motorja, skuterja ali pa katerega drugega vozila
- Nadpovprečna mehanska trdnost zahvaljujoč uporabi najboljšega aluminija
- Varnostni sistem pritrditve s 5 kavlji
- Združljiv z vsemi pametnimi telefoni dimenzij: višina 127-184 mm x širina 64-91 mm
- Možnost prilagajanja debeline nosilca debelini pametnega telefona
- Vodotesen IP68
Paket vključuje: aluminijast nosilec, pritrdilni sistem za na krmilo motorja, pritrdilni sistem za na ogledalo motorja, ključ za montažo, 5 nadomestnih gumic,…

#motosvetovalci priporočamo:
Midland vam ponuja različne nosilne sisteme pametnih telefonov, ki bodo zagotovili varno in praktično montažo telefona na vaš motor, skuter, štirikolesnik ali pa kakšno drugo vozilo. Na voljo so tudi nosilni sistemi z dodatnimi funkcijami polnjenja vaših elektronskih naprav.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
99,99 €