Yogi Banner

Biorazgradljivo čistilo za motor s pršilko Muc-Off Nano Tech Moto 664-CTJ, 1 L


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Z uporabo najsodobnejše Nano Tech tehnologije univerzalno čistilo za motorna kolesa Muc-Off Nano Tech Motorcycle Cleaner eliminira umazanijo hitreje, kot lahko rečete "OMG!" ne glede na vreme ali to kje se vozite. Klasično roza obarvano čistilo za motorje ima neverjetno moč čiščenja, saj vsebuje Muc-Offovo revolucionarno nanotehnologijo, ki razgradi umazanijo na mikroskopski ravni, hkrati pa zaščiti občutljive površine vašega motocikla. Uporaba najboljših surovin in površinsko aktivnih snovi, ki sestavljajo to čudežno roza čistilo pa je tudi patentirana in poslovno zaščitena skrivnost Muc-Off. Univerzalno čistilo Muc-Off Nano Tech Moto je najučinkovitejše čistilo na svetu in da to dosega sploh ne potrebuje nobene od neprijetnih, nevarnih kislin ali kemikalij. Pravzaprav je to rožnato čistilo popolnoma biološko razgradljivo, ne vsebuje kislin, CFC-jev in topil ter je bazično, tako da ga lahko uporabljate brez slabe vesti tudi v naravi. Čistilo je varno za uporabo na vseh površinah in je prijazno do zavornih diskov in ploščic. Motoristi in motoristke poskrbite za čistočo vaših motociklov in jih razvajajte z uporabo le najboljših čistil in kozmetike Muc-Off.

- Nano Tech tehnologija, ki čisti in razgrajuje različno umazanijo na molekulski ravni
- Formulirano za varno uporabo na vseh površinah tudi karbonskih
- Ne poškoduje tesnil, kablov, zavornih diskov in ploščic
- Varno za uporabo na anodiziranih kovinah
- pH nevtralna formula, kot jo priporočajo proizvajalci čelad
- Na alkalni bazi brez topil in škodljivih kemikalij
- 100% biološko razgradljivo brez kislin, topil in CFC-jev
- Enostaven nanos na površino z nastavljivo razpršilno glavo
- Volumen: 1 L

Ta izdelek ima poverilnico Project Green: kar pomeni, da je ali biorazgradljiv, ga je možno ponovno napolniti, večkrat uporabiti ali pa vse od naštetega!

#motosvetovalci priporočamo:
Odlično je za uporabo skupaj z: Univerzalna goba za čiščenje motorja, avtomobila, kolesa Muc-Off Microcell 300 ali set krtač za čiščenje motorja, kolesa Muc-Off Premium Brush 220 (set 3 krtač), saj boste tako dosegli maksimalne rezultate in čiste površine.

Postopek uporabe:
1. korak: Motor vedno čistite na lokaciji, ki ni direktno izpostavljena močnemu soncu (najboljše pod nadstreškom, v senic, zjutraj ali proti večeru)
2. korak: Pred nanosom čistila motor dobro zmočite z vodo
3. korak: Poškropite celoten motor s čistilom Muc-Off Nano Tech Moto tudi vse komponente in ga pustite delovati 3-5 min
4. korak: Močno trdovratno umazanijo podrgnite z gobo Muc-Off Microcell 300 ali setom krtač Muc-Off Premium Brush, da boste dosegli maksimalne rezultate
5. korak: Dobro izperite celoten motor z svežo vodo
6. korak: Uživajte v vožnji vašega sijočega motocikla, kolesa, štirikolesnika

zimovanje
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga Dobavitelj Cena
15,99 €