Yogi Banner

Biorazgradljivo čistilo za zračni filter motorja Muc-Off Air Filter Cleaner, 1 L


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Biorazgradljivo čistilo za zračne filtre Muc-Off Air Filter Cleaner odstrani najtrdovratnejše ostanke olja in umazanije iz katerega koli penastega zračnega filtra vašega cestnega, kros, enduro motocikla ali pa tudi ATV-štirikolesnika in drugih vozil. Tako vam pomaga, da lahko iz vašega motorja iztisnete vso moč. Čistilo zračnega filtra Muc-Off je vrhunsko biološko razgradljivo čistilo profesionalnih zmogljivosti, ki čisti in neguje filter vašega vozila. Edinstvena kombinacija aktivnih sestavin je oblikovana tako, da hitro razgradi najbolj lepljiva olja, maščobe in trdovratno umazanijo na vseh penastih zračnih filtrih, ne da bi pri tem poškodovala peno ali lepilo. Čistilo za zračne filtre Muc-Off je pravi način za enostavno, hitro čiščenje penastega filtra in zagotavljanje najvišje možne moči vašega motorja. Motoristi in motoristke poskrbite za čistočo vaših motociklov in jih razvajajte z uporabo le najboljših čistil in kozmetike Muc-Off.

- Enostavno in učinkovito odstrani umazanijo, maščobe in olje iz penastih filtrov vašega vozila
- Zasnovano posebej tako, da je izjemno varno na različnih površinah
- Pomaga podaljšati življenjsko dobo vašega penastega zračnega filtra
- Primerno za uporabo na cestnih, cross, enduro, trial motorjih, ATV-štirikolesnikih, motornih sankah in drugih vozilih, ki uporabljajo penaste zračne filtre

Ta izdelek ima poverilnico Project Green: kar pomeni, da je ali biorazgradljiv, ga je možno ponovno napolniti, večkrat uporabiti ali pa vse od naštetega!

#motosvetovalci priporočamo:
Odlično je za uporabo skupaj z: Biorazgradljivo olje za zračni filter motorja Muc-Off Air filter 20156, 1 L, saj boste tako dosegli maksimalne rezultate in čiste površine.

Postopek uporabe:
1. korak: Odstranite zračni filter in otresite odvečno umazanijo
2. korak: Filter položite v ustrezno posodo
3. korak: Plastenko pretresite in čistilo nalijte v posodo toliko, da pokrije celotne zračni filter.
4. korak: Filter pustite namakati 1-2 minuti
5. korak: Z delavniškimi gumijastimi rokavicami vmasirajte čistilo v zračni filter
6. korak: Filter dobro stisnite, da odstranite večino čistila (nikoli ga ne zvijajte)
7. korak: Filter potopite v posodo z toplo vodo in potem dobro sperite z hladno vodo
8. korak: Pred nanosom novega olja za zračne filtre, filter popolnoma posušite. Priporočamo, da ga obesite ali postavite na papirnate brisačke
9. korak: Uživajte v vožnji na vašem motociklu, kolesu, štirikolesniku

Opozorilo: Za zelo trdovratno umazanijo in oljne ostanke preprosto ponovite proces. Ne pustite, da se čistilo za zračni filter posuši na občutljivem laku in vedno preizkusite na majhni površini, preden izvedete celoten program čiščenja.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
16,99 €