Yogi Banner

BS BATTERY

Close
Zoži izbor Počisti vse
Razvrsti
Prikazov na stran
Potrdi

BS BATTERY

V samo nekaj letih je podjetje BS BATTERY postalo eno največjih, najinovativnejših podjetji na področju razvoja ter proizvodnje POWERSPORT akumulatorjev, baterij in polnilcev/vzdrževalcev. BS Battery je prisoten tako na področju OEM (Original Equipment Manufacturer) in OES (Original Equipment Supplier),  ter ponuja izčrpen nabor rešitev akumulatorjev v tehnologijah kot so Litijonski(Li-Ion), SLA, SLA Max, MF in suhi, kot tudi za vsa različna področja uporabe, kjer so postavljene posebne zahteve ko pride, do izbire pravilnega akumulatorja. Zato imajo namenske tehnološko izredno napredne akumulatorje, ki zagotavljajo visoko, stabilno zagonsko moč in dolgo življenjsko dobo vašemu motorju, skuterju, ATV-štirikolesniku, kros motorju, motornim sankam, čolnom, UTV, vrtnim kosilnicam,…

 

Z več kot 400 tipi akumulatorjev, 6 podružnicami po vsem svetu in dvema proizvodnima obratoma, so izdelki in blagovna znamka BS Battery distribuirani v več kot 70 državah širom sveta, zaradi česar je BS Battery postal zanesljiv partner večine večjih proizvajalcev vozil.

  

BS Battery je eden prvih proizvajalcev, ki ponuja obsežno linijo tovarniško aktiviranih akumulatorjev za motocikle, skuterje in druga powersport vozila, znanih pod imenom "SLA". Z več kot 80 razpoložljivimi modeli predstavlja serija BS Battery “SLA” in “SLA Max” najširši program tovarniško pripravljenih akumulatorjev, ki so primerni za motorna kolesa, skuterje, ATV, SSV, plovila, motorne sani in UTV-gospodarska vozila. BS Battery, je zelo aktiven tudi pri razvoju in uveljavi novih tehnologij, zato ponuja tudi linijo litijevih akumulatorjev, razvitih skupaj s proizvajalci vozil. Po dolgih letih tesnega sodelovanja s proizvajalci vozil kot dobavitelj OEM je BS Battery razvil vrhunsko strokovno znanje o litijevi tehnologiji za uporabo v powersport programu.

Skupaj s tako široko ponudbo visokokakovostnih svinčenih in litijevih akumulatorjev je BS Battery razvil tudi linijo pametnih polnilcev/vzdrževalcev in pripadajočo dodatno opremo, zasnovano za zagotavljanje zelo visoke ravni polnjenja in vzdrževanja zmogljivosti vašega akumulatorja. S tako široko paleto visokokakovostnih akumulatorjev in polnilnikov, ki so razviti in izdelani v skladu z vsemi standardi: ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949, TUV,.. nenehnemu izboljševanju, razvoju in zagotavljanju visoke kakovosti lahko BS BATTERY zadovolji vsem vašim potrebam.

  

Dirkaške dejavnosti na vseh področjih so bile in vedno bodov del DNK BS Battery. Tako je BS Battery močno prisoten v MotoGP, prek uradnega sponzorstva Fabia Quartarara – svetovnega prvaka 2021–, v WorldSupersportu z GMT94 Yamaha Team in v motocross svetu z močnim sodelovanjem s Sherco Team. BS Battery bo zagotovo še naprej širil svoje sponzorske aktivnosti, podpiral nove motoriste in ekipe na različnih prvenstvih v prihodnosti.

 

Razvrsti
Prikazov na stran