Čistilo za pogonsko verigo CARAMBA, (300ml)

Proizvajalec: CARAMBA
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Izdelek trenutno ni zalogi
Zaloga Velenje: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
9,99 €

Opis izdelka

Čistilo za pogonske verige motorjev, ATV-jv, koles je visoko učinkovito, specialno razvito čistilo, ki zagotovi odlično razmaščevanje in čiščenje verig.
Čisti in razmaščuje s pomočjo posebnih topil ter nežno in učinkovito odstranjuje oprijeto zasušeno umazanijo in ostanke maziv.
Je brez vsebnosti aromatiziranih in halogeniranih (CKW, FKCW) ogljikovodikov, acetona, butanola in etil-acetata, zato ne razjeda gume, plastike in lakiranih površin.

- Visoka razmaščevalna sposobnost
- Čisti oprijeto zasušeno umazanijo in ostanke maziv
- Primeren za O-, X- in Z-ring verige
- Volumen: 300 ml

#motosvetovalci svetujemo:
Verigo boste najlaže čistili in mazali kadar je topla(po vožnji), tako da uporabite zadnje stojalo za motor in motor dvignete.
Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige(npr. Čistilo za pogonsko verigo CARAMBA) ter posušite.
Pred nanosom na verigo sprej/mazivo CARAMBA dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite za mazivom.
Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete.
Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanju.

Dokumentacija izdelka

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
9,99 €