Yogi Banner

Goba za čiščenje motorja, avtomobila, kolesa Muc-Off Expanding Microcell Sponge


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Najboljše stvari so v majhnih paketih. Raztegljiva gobica za čiščenje Muc-Off Expanding Microcell Sponge je vakuumsko pakirana, da prihrani prostor in zmanjša nepotrebno embalažo. Ko pa jo potrebujete za čiščenje, se razširi v velikost, ki je ergonomsko oblikovana za maksimalno udobje in enostavno uporabo. Združuje neverjetno moč čiščenja s trpežno površino, ki pomaga odstraniti vso umazanijo na vašem motociklu, kolesu, avtomobilu, štirikolesniku in jo z uporabo tehnologije mikrocelic, ujame globoko v notranjost gobe. Motoristi in motoristke poskrbite za čistočo vaših motociklov in jih razvajajte z uporabo le najboljših čistil in kozmetike Muc-Off.

- Ergonomska oblika za maksimalno udobje in enostavno uporabo
- Primerno za uporabo na vseh vrstah vozil
- Vakuumsko pakirana, da zmanjša porabo nepotrebne plastike za embalažo

#motosvetovalci priporočamo:
Odlično je za uporabo skupaj z: Biorazgradljivo čistilo v koncentratu Muc-Off Bike Cleaner Concentrate (1/4), Biorazgradljivo čistilo za motor s pršilko Muc-Off Nano Tech Moto 664-CTJ, 1 L, saj boste tako dosegli maksimalne rezultate in čiste površine.

Postopek uporabe:
1. korak: Gobo za čiščenje odstranite iz embalaže in jo položite v vedro z vodo, kjer se bo v roku 1-2 ur razširila in bo pripravljena za uporabo
2. korak: Motor vedno čistite na lokaciji, ki ni direktno izpostavljena močnemu soncu (najboljše pod nadstreškom, v senic, zjutraj ali proti večeru)
3. korak: Pred nanosom čistila motor dobro zmočite z vodo
4. korak: Poškropite celoten motor s čistilom Muc-Off Nano Tech Moto tudi vse komponente in ga pustite delovati 3-5 min
5. korak: Močno trdovratno umazanijo podrgnite z gobo Muc-Off Microcell 300 ali setom krtač Muc-Off Premium Brush, da boste dosegli maksimalne rezultate
6. korak: Dobro izperite celoten motor z svežo vodo
7. korak: Uživajte v vožnji vašega sijočega motocikla, kolesa, štirikolesnika
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
6,99 €