Knjiga - Gremo na Balkan

Proizvajalec: motosi
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Izdelek trenutno ni zalogi
Zaloga Velenje: Izdelek trenutno ni zalogi
36,00 €

Opis izdelka

V letu 2017, nekoliko pa tudi v letu 2016, je ekipa revije MOTOSI nenehno raziskovala balkanske dežele, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro, Makedonijo, Albanijo, Romunijo in Bolgarijo. Pri tem jim je pomagala ekipa zunanjih sodelavcev, moto vodnikov, nekdanjih "šoferjev", moto popotnikov in številnih domačinov.
V knjigi se osredotočajo na tiste kraje, ki jih je vredno obiskati zaradi atraktivnosti, izjemne pokrajine, naravnih znamenitosti, lepih cest ali pa zgodb, ki so jih zaznamovale.
Knjiga je zastavljena tako, da so v njej predstavljeni samostojni izleti po določenih pokrajinah oziroma krajih. Te izlete pa lahko združite v eno samo dolgo, dolgo, dolgo potovanje po Balkanu.
Ker je Balkan danes še edina oaza odlične, nepokvarjene kulinarike v Evropi, so veliko časa namenili iskanju pristnih gostiln, "kafan in prčvarnic", predstavili so tiste, ki so zares vredne obiska. Enako velja za prenočišča, iskali so cenovno ugodna in kakovostna.
Ker se bo Balkan v prihodnjih letih najverjetneje močno spremenil, nekateri turistični kraji so zaradi množic obiskovalcev že prav neprijetni, ga je treba obiskati ... ZDAJ.

Obseg: 224 strani
Format: 210 x 255 mm

Ideje za darila

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
36,00 €