Otroška knjiga/slikanica: O dečku, ki je posvojil motor (Rok Bagaroš)

Proizvajalec: BAGOROS
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Izdelek trenutno ni zalogi
Zaloga Velenje: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
21,70 €

Opis izdelka

Rok je dolgo čakal na svoj prvi, čisto pravi motor. Več let je vztrajno sledil svojim sanjam, dokler se mu ni nekega dne želja izpolnila ...
Zgodba temelji na našem vrhunskem STUNT motoristu Rok Bagorošu, ki je tovarniški voznik KTM. Rokovo potovanje je čudovito ilustrirano v sliki in besedi, kar bo vzpodbudilo domišljijo vsakega otroka in jim hkrati dalo misliti drugače. Tako bodo ustvarili svet brez omejitev. Saj veste kako gre: “Sanjaj na veliko in nikoli ne odnehaj!”
In sporočilo te knjige?
Preprosto. Sanjaj na veliko in nikoli ne odnehaj. Bogata domišljija daje otrokom zamisli, ki potrebujejo samo malo vztrajnosti, kar je v knjigi prikazano na preprost in otroku razumljiv način. Ali v besedah pisateljice – »Kadar srce vztrajno sledi svojim željam, se zvezde spustijo z neba.«
V knjigi je v sliki in besedi čudovito ilustrirana Rokova zgodba, ki je samo začetek pustolovščine. Otroci bodo vstopili v svet drugačnega razmišljanja, ki služi kot dobra popotnica za odraščanje.
Če še niste napolnili božičnih nogavic, je to odlična priložnost, da svojim malim nadobudnežem za božič podarite nekaj resnično lepega in hkrati podprete slovenskega športnika, ki nikoli ne odneha.


RokON!
Ideje za darila

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
21,70 €