Yogi Banner

Nosilec za telefon na motorju z brezžičnim polnilcem Midland MH-Pro WC/USB


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Motoristi in motoristke poskrbite, da med vožnjo vašega motocikla, skuterja, ATV-štirikolesnika ali česa drugega nikoli ne boste sami ter si zagotovite vrhunske komunikacije za motoriste na skupinskih motorističnih izletih, stalne povezanosti s svetom, poslušanje najljubše glasbe in še mnogo več z univerzalnimi komunikacijskimi sistemi in drugimi dodatki za motor, kot so nosilci, polnilci, avto in športne kamere ter dodatne luči Midland. Izdelki Midland so plod več kot 60 letne tradicije in izkušenj na področju radijskih komunikacij in potrošniške elektronike. Od prve zasnove do končnega produkta Midland vsem svojim izdelkom nameni maksimalno strast, ter vse svoje znanje zato ne preseneča, da so vodilni na področju razvoja in izdelave CB postaj in drugih komunikacijskih rešitev na področju industrije, prevozništva, kampiranja in od leta 2006 tudi motociklizma.
Raziskave in razvoj, inženirski in avdio laboratoriji, oblikovanje, preizkušanje…..vse narejeno v Italiji EU.

Vsi nosilci za pametne telefone Midland so razviti tako, da so ergonomsko funkcionalni tudi kadar uporabljate motoristične rokavice. Lahko so opremljeni tudi z brezžičnimi in USB polnilnimi sistemi. Natančna izdelava in uporaba najboljših materialov pa bo zagotovila varno držanje vašega telefona na mestu tudi na grobem off-road terenu ali med dinamično vožnjo po zavitih cestah širom sveta.

Nosilec za telefon z brezžičnim polnilcem Midland MH-Pro WC je pametno držalo telefonov za motorje s hitrim polnjenjem in dvema vrstama polnjenja: brezžično (indukcijsko) ali žično preko USB. Med načinoma polnjenja lahko preklapljate preko stikala za vklop ON/OFF. Midland MH-Pro WC je primeren za uporabo na vseh motornih kolesih, štirikolesnikih, električnih vozilih, skuterjih in drugih vozilih z napajanjem do 24V.

- Idealen za uporabo z najnovejšo generacijo pametnih telefonov z velikimi zasloni, ki podpirajo brezžično polnjenje
- Omogoča brezžično polnjenje pametnih telefonov
- Vključena tudi USB vtičnica za polnjenje naprav, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja
- Izhodna moč za brezžično polnjenje: 15W, izhod USB: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
- Vhodna napetost: 12-24V CD
- omogoča 360° vrtenje, hiter dostop in zaklepanje na nosilec z enim klikom
- Primeren za montažo na krmila premera 22-32 mm ali pa na ogledala motorja, skuterja ali pa katerega drugega vozila
- Nadpovprečna mehanska trdnost zahvaljujoč uporabi močnega najlonskega poliamida PA66, plastičnega materiala, ki zagotavlja lahkotnost in odpornost
- Varnostni sistem pritrditve s 4 kavlji
- Združljiv z vsemi pametnimi telefoni dimenzij max.: višina 130-170 mm x širina 65-88 mm
Paket vključuje: nosilec, pritrdilni sistem za na krmilo motorja, ključ za montažo, priključke, rezervno varovalko…

#motosvetovalci priporočamo:
Midland vam ponuja različne nosilne sisteme pametnih telefonov, ki bodo zagotovili varno in praktično montažo telefona na vaš motor, skuter, štirikolesnik ali pa kakšno drugo vozilo. Na voljo so tudi nosilni sistemi z dodatnimi funkcijami polnjenja vaših elektronskih naprav.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
65,99 €