Yogi Banner

Paket za mazanje verige motorja Muc-Off s krtačo (mazivo 611 400 ml + krtača)


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka

Paket za mazanje verige motorja Muc-Off s krtačo, ki vsebuje mazivo za verigo motorja v spreju Muc-Off Wet Weather Chain Lube 611 in namensko krtačo za čiščenje verige motorja Motion Stuff bo poskrbel, da bo veriga na vašem motorju, štirikolesniku ali drugem vozilu vedno dobro namazana, zaščitena pred zunanjimi vplivi in pripravljena vožnjo motorja.

Muc-Off Wet Weather Chain Lube 611 je zelo zmogljiva zaščita verige vašega motorja na keramični osnovi, ki bo podaljšala življenjsko dobo pogonske verige in zagotovila najboljše performanse še posebej v slabem deževnem vremenu. Posebna polimerna formula maziva Muc-Off prodre globoko v člene verige, da zmanjša obrabo in trenje ter verigo zaščiti pred korozijo.

Posebej razvita ščetka za čiščenje verige Motion Stuff, ki ima dve namenski krtači pa bo olajšala čiščenje še tako umazane pogonske verige vašega motorja, kolesa, štirikolesnika (ATV/UTV) ali drugega vozila.

S paketom za mazanje verige motorja Muc-Off s krtačo, poskrbite za dolgo življenjsko dobo pogonskih verig. Ta komplet je zelo dobra rešitev za vsakogar, vsestransko uporaben, lahko pa tudi odlična ideja za darila za motoriste.

Sprej/mazivo za verigo motorja Muc-Off Wet Weather Chain Lube 611:

 • Za uporabo na vseh standardnih, O, X in Z-Ring verigah
 • Primerne za vožnjo na dolge razdalje v vseh vremenskih razmerah, še posebej primeren pa za vožnjo v slabih vremenskih pogojih, kot so dež in zimske razmere
 • Visoko zmogljiva sintetična formula za maksimalno zaščito
 • Keramični dodatki podaljšajo življenjsko dobo komponent in maksimirajo prenos moči pogonskega sklopa
 • Vsebuje UV barvilo, ki pokaže razpršenost spreja 
 • Volumen: 400 ml (aerosolni sprej)

Univerzalna krtača za čiščenje pogonske verige motorja Motion Stuff:

 • Krtača je izdelana iz močnega polimernega materiala
 • Vzdržljive ščetine bodo odstranile tudi najbolj trdoživo umazanijo
 • Ergonomsko oblikovan ročaj
 • Dve namenski krtači: ena za čiščenje verigo in ena za čiščenje zobnikov
 • Volumen: 400 ml (aerosolni sprej)

#motosvetovalci priporočamo:

Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, običajno pomeni mazanje na vsakih 300 do 400 km in čiščenje ob vsakem drugem do tretjem mazanju. Paket za mazanje verige motorja Muc-Off s krtačo je odličen za uporabo skupaj s kompletom stojal za motor, saj boste tako dosegli maksimalne rezultate in čiste površine.

Postopek uporabe:

Verigo boste najlažje čistili in mazali kadar je topla (po vožnji), tako, da uporabite zadnje ali centralno stojalo za motor in motor dvignete.

 1. korak: Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje verige in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige kot je Muc-Off Chain Cleaner 650 ter posušite. 
 2. korak: Pred nanosom na verigo sprej/mazivo Muc-Off dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite z mazivom. 
 3. korak: Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete. 
 4. korak: Uživajte v vožnji na vašem motociklu, kolesu, štirikolesniku.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
14,99 €