Yogi Banner

RST

Close
Zoži izbor Počisti vse
Razvrsti
Prikazov na stran
Potrdi

RST

OVER 30 YEARS OF INNOVATION, DESIGN AND SAFETY

Korenine znamke RST segajo v leto 1988, z preprosto idejo, da bi izdelali kolekcijo različnih motorističnih oblačil, ki ponujajo vrhunsko vrednost, varnost in kvaliteto, skupaj z naprednim dizajnom in stilom. Podjetje RST je začelo z izdelavo kolekcije rokavic in se je skozi leta razvilo v ne samo največjo Britansko, ampak svetovno znano znamko, ki izdeluje vrhunske motoristične rokavice, čevlje, oblačila,... Celotna kolekcija oblačil RST je dizajnirana in razvita v Derbyshireu, Velika Britanija, ki je obdan z enimi najboljših motorističnih cest na svetu, prav tako pa ima izredno spremenljivo podnebje zato so vsa oblačila testirana do maksimuma.

Prav posebej visok nivo kakovosti, kvalitete in zaščite, ki jih ponuja RST in njihova zavezanost k doseganju visoke varnosti med motoristi, pa je zagotovilo tudi, da so uradni varnostni sponzor najnevarnejše, razburljivejše dirke na svetu ISLE OF MAN TT in pa dirk ISLE OF MAN CLASSIC TT, NORTHWEST 200. Prav te dirke so tudi ultimativen test motoristične opreme RST in njihovega hišnega dirkaška oddelka: RST Race Department, dodatno pa jim pri razvoju motorsitične opreme veliko nasvetov in izboljšav sporočijo tudi njihovi vozniki, med najbolj znanimi:

  • IAN HUTCHISON (16x zmagovalec ISLE OF MAN TT),
  • ALEX LOWES (zmagovalec SUZUKE 8ur 2018),
  • LEE JOHNSTON, BIRCHALL BROTHERS (ISLE OF MAN TT SIDE CAR)
  •  NEIL HODGSON, (World Superbikes, British Superbikes, MotoGP)

Zakaj izbrati motoristično opremo RST?

Ker je RST največji Britanski proizvajalec motorističnih oblačil, ter zagotavlja vrhunsko kakovost, vzdržljivost, zaščito in udobje ob primerljivih cenah. Z kolekcijo visoko kakovostnih čevljev, rokavic, oblačil in dodatkov bo RST zagotovil vašo zaščito in udobje v najtežjih razmerah.

Razvrsti
Prikazov na stran