Yogi Banner

Komplet krtač za čiščenje motorja Muc-Off Premium Brush Set 220 (set 3 krtač)


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Dvignite nivo čiščenja svojega motocikla, kolesa, štirikolesnika ali drugih vozil na naslednjo raven z vsestranskim, kakovostnim in cenovno ugodnim kompletom krtač Muc-Off Premium Brush Set 220. Krtača za čiščenje motorja je idealna za odstranjevanje trdovratnejše umazanije, hkrati pa poskrbi za občutljive površine na vašem vozilu. Tri krtače, ki so v kompletu za trikrat večjo moč čiščenja, bodo poskrbele da boste lažje prišli do drugače nedostopnih predelov na vašem motorju. Motoristi in motoristke poskrbite za čistočo vaših motociklov in jih razvajajte z uporabo le najboljših čistil in kozmetike Muc-Off.

Komplet vsebuje:
Mehko krtačo za pranje, ki jo sestavlja mešanica navadnih in sintranih ščetin. Zasnovana je za čiščenje platišč in sestavnih delov, hkrati pa skrbi za občutljive površine. Njena zasnova ima trden ergonomsko oblikovan ročaj, odporen na udarce, ki ne zdrsne tudi v najekstremnejših pogojih, veliko glavo za hitro čiščenje različnih površin in gumijaste cone, ki preprečujejo poškodbe na vašem vozilu.
Krtačo za detajliranje, ki je idealna za doseganje težko odstranljive umazanije. Njena povsem nova zasnova ima močan ergonomsko oblikovan ročaj, odporen na udarce, ki ne drsi, trpežne najlonske ščetine in gumirana udarna območja za največjo zaščito občutljivih površinah.

Claw krtača, ki je namenjena najtrdovratnejši umazaniji in čiščenju pogonskega sklopa ima visokokakovostno konstrukcijo s tremi glavami (ščetkami) narejenimi iz trdih najlonskih ščetin in vgrajenim strgalom.

- Vrhunske krtače z ergonomskim dizajnom
- Idealne kot darilo vsem motoristom, motoristkam, kolesarjem,..
- 3 krtače zasnovane posebej za čiščenje motociklov, koles, ATV-štirikolesnikov, motornih sank in drugih vozil
- Zagotavljajo vrhunske rezultate čiščenja
- Komplet vsebuje:
Mehka krtača za pranje - za okvir in komponente
Krtača za detajliranje - za težje dostopna mesta
Claw krtača - za čiščenje pogonskega sklopa

#motosvetovalci priporočamo:
Odlično je za uporabo skupaj z: Biorazgradljivo čistilo/razmaščevalec verig Muc-Off Chain Cleaner 650, Biorazgradljivo čistilo za motor s pršilko Muc-Off Nano Tech Moto 664-CTJ, 1 L saj boste tako dosegli maksimalne rezultate in čiste površine.

Postopek uporabe:
1. korak: Motor vedno čistite na lokaciji, ki ni direktno izpostavljena močnemu soncu (najboljše pod nadstreškom, v senic, zjutraj ali proti večeru)
2. korak: Pred nanosom čistila motor dobro zmočite z vodo
3. korak: Poškropite celoten motor s čistilom Muc-Off Nano Tech Moto tudi vse komponente in ga pustite delovati 3-5 min
4. korak: Močno trdovratno umazanijo podrgnite z gobo Muc-Off Microcell 300 ali setom krtač Muc-Off Premium Brush, da boste dosegli maksimalne rezultate
5. korak: Dobro izperite celoten motor z svežo vodo
6. korak: Uživajte v vožnji vašega sijočega motocikla, kolesa, štirikolesnika

Opozorilo: Za ohranitev vrhunske učinkovitosti krtač se izogibajte uporabi vrele vode in uporabi na vročih delih. Priporočamo uporabo tople vode in pustite, da se vsi vroči deli pred uporabo ohladijo.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
37,99 €