Yogi Banner

Sprej za pogonsko verigo motorja Caramba, bel (300ml)


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Sprej/mazivo za verigo CARAMBA zagotavlja učinkovito zaščito pogonske verige motorja pred obrabo, raztezanjem in korozijo.
Mazivo zahvaljujoč svojim mazalnim in tekočinskim lastnostim doseže vse najpomembnejše točke vaše pogonske verige, bela barva pa omogoča pregled mazanja verige.
Po izparevanju topila na pogonski verigi ostane na centrifugo in udarce odporen, vodoodporen mazalni film. Posebni dodatki pa zmanjšujejo trenje in obrabo.
Povsem nova formula izdelave maziva zagotavlja dolgoročno zaščito in odlično obstojnost predvsem na verigah motornih koles z visokimi vrtilnimi hitrostmi.

- Visoka odpornost proti metanju iz verige
- Zaščita pred korozijo, obrabo in raztezanjem
- Bela barva omogoča pregled mazanja
- Primeren za O-, X- in Z-ring verige
- Volumen: 300 ml

#motosvetovalci svetujemo:
Verigo boste najlaže čistili in mazali kadar je topla(po vožnji), tako da uporabite zadnje stojalo za motor in motor dvignete.
Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige(npr. Čistilo za pogonsko verigo CARAMBA) ter posušite.
Pred nanosom na verigo sprej/mazivo CARAMBA dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite za mazivom.
Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete.
Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanju.Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
12,99 €