Sprej/mazivo za verigo MOTUL C2+ Road, 400 ml

Proizvajalec: MOTUL
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
Zaloga Velenje: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
16,99 €

Opis izdelka

Visoko zmogljivo mazivo za verige MOTUL C2+ Road je posebej formulirano za uporabo na vseh motociklih (touring, chopper, cafe racer,…) in karting vozilih, ki vozijo predvsem po urejenih cestnih površinah. Verigo zanesljivo ščiti v vseh vremenskih pogojih in ji podaljšuje življenjsko dobo, zamašuje obrabo, ima izredno centrifugalno obstojnost, ter je tako primerno za najzahtevnejše razmere.

- bela barva maziva omogoča vizualno kontrolo in s tem optimalno ter ekonomično mazanje
- dodatek PTFE zmanjšuje trenje in zagotavlja visoko zaščito pred obrabo in pretrganjem tudi ob ekstremnih pogojih
- izvrstna penetracija in lepljivost zagotavlja vrhunsko mazanje tudi najbolje nedostopnih delov verižnih členov
- podaljšuje življenjsko dobo, zmanjšuje trenje, odstranjuje vodo in preprečuje rjavenje pogonske verige
- ekstremna lepljivost pri najvišji obremenitvi in visoki hitrosti
- temperaturno obstojno in primerno za mazanje standardnih O-ring, X-ring in Z-ring verig ter bovdnov in drugih gibljivih členov
- Volumen: 400ml

#motosvetovalci svetujemo:
Verigo boste najlaže čistili in mazali kadar je topla(po vožnji), tako, da uporabite zadnje ali centralno stojalo za motor in motor dvignete. Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige (npr. MOTUL C1 Chain Clean), ter posušite. Pred nanosom na verigo sprej/mazivo MOTUL dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite za mazivom. Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete. Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanju (cca 1000 km)


Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
16,99 €