Yogi Banner

Čistilo za čiščenje notranjosti čelade, rokavic, čevljev Muc-Off Foam Fresh 199


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Motoristi in motoristke neveste kako bi osvežili in zaščitili notranje oblazinjene vaše čelade ali motorističnih rokavic, čevljev, body armorja, potem imamo za vas rešitev mi #motosvetovalci. Pena za čiščenje v spreju Muc-Off Foam Fresh je zelo učinkovito penasto čistilo, ki je enostavno za uporabo in je idealno za čiščenje in osvežitev notranjosti motorističnih, kolesarskih čelad ali katerihkoli mehkih-penastih materialov, ki pridejo v stik z vami med vožnjo motocikla, kolesa, štirikolesnika, kot so rokavice, čevlji, zaščite telesa,…Čistilo Muc-Off Foam Fresh zagotovi takojšnje penjenje na površini, ki nežno odstranjuje umazanijo in maščobo s površine ter pušča svež vonj po citrusih - Citrus Burst. Odličen je za uporabo na blazinicah, rokavicah, čevljih, podlogah, neprebojnih jopičih in drugi opremi ter oblačilih. Motoristi in motoristke poskrbite za čistočo vaših motociklov in jih razvajajte z uporabo le najboljših čistil in kozmetike Muc-Off.

- Ostanite sveži: Čistilo Muc-Off Foam Fresh poskrbi za svež videz in vonj opreme, ter je popoln spremljevalec za podaljšanje življenjske dobe vaše motoristične, kolesarske, zimske, gasilske ali druge opreme ter čelad.
- Takojšen učinek penjenja na površini
- Odstranjuje madeže in zagotovi svež občutek
- Po obdelavi zagotovi svež vonj citrusov
- Enostavna uporaba
- Volumen: 400 ml

#motosvetovalci priporočamo:
Preprosto popršite na tkanino, oblazinjenje in pustite, da čistilo ustvari svojo čarovnijo. Odvečno peno po 2 min obrišite s krpo iz mikrovlaken. Pri zelo umazani opremi s krpo peno podrgnite po površini, da bo ta prodrla globoko in odstranila tudi večje madeže. Uživajte v vožnji na vašem motociklu, kolesu, štirikolesniku.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
11,99 €