Yogi Banner

Čistilo za čiščenje notranjosti čelade, rokavic, čevljev Muc-Off Foam Fresh 199

Koda:
Opis izdelka
Motoristi in motoristke neveste kako bi osvežili in zaščitili notranje oblazinjene vaše čelade ali motorističnih rokavic, čevljev, body armorja, potem imamo za vas rešitev mi #motosvetovalci. Pena za čiščenje v spreju Muc-Off Foam Fresh je zelo učinkovito penasto čistilo, ki je enostavno za uporabo in je idealno za čiščenje in osvežitev notranjosti motorističnih, kolesarskih čelad ali katerihkoli mehkih-penastih materialov, ki pridejo v stik z vami med vožnjo motocikla, kolesa, štirikolesnika, kot so rokavice, čevlji, zaščite telesa,…Čistilo Muc-Off Foam Fresh zagotovi takojšnje penjenje na površini, ki nežno odstranjuje umazanijo in maščobo s površine ter pušča svež vonj po citrusih - Citrus Burst. Odličen je za uporabo na blazinicah, rokavicah, čevljih, podlogah, neprebojnih jopičih in drugi opremi ter oblačilih. Motoristi in motoristke poskrbite za čistočo vaših motociklov in jih razvajajte z uporabo le najboljših čistil in kozmetike Muc-Off.

- Ostanite sveži: Čistilo Muc-Off Foam Fresh poskrbi za svež videz in vonj opreme, ter je popoln spremljevalec za podaljšanje življenjske dobe vaše motoristične, kolesarske, zimske, gasilske ali druge opreme ter čelad.
- Takojšen učinek penjenja na površini
- Odstranjuje madeže in zagotovi svež občutek
- Po obdelavi zagotovi svež vonj citrusov
- Enostavna uporaba
- Volumen: 400 ml

#motosvetovalci priporočamo:
Preprosto popršite na tkanino, oblazinjenje in pustite, da čistilo ustvari svojo čarovnijo. Odvečno peno po 2 min obrišite s krpo iz mikrovlaken. Pri zelo umazani opremi s krpo peno podrgnite po površini, da bo ta prodrla globoko in odstranila tudi večje madeže. Uživajte v vožnji na vašem motociklu, kolesu, štirikolesniku.

zimovanje
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Stara cena Cena
11,99 € 10,99 €