Yogi Banner

TRILOBITE

Close
Zoži izbor Počisti vse
Razvrsti
Prikazov na stran
Potrdi

TRILOBITE

Trilobite 1

RIDE IN STYLE, RIDE SAFE wear TRILOBITE

Biti motorist ni samo sesti na motor, voziti in doseči željene destinacije, kar je najbolj pomembno je, da med premagovanjem kilometrov v vožnji uživamo v največjem možnem udobju. TRILOBITE® kolekcija motoristične opreme vam omogoča, da izrazite svojo individualnost in uživate v svojem življenjskem slogu, zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam, visokem nivoju udobja, varnosti in inovativnem dizajnu. Kolekcija ponuja veliko izbiro, ki bo zagotovo zadovoljila vsakega motorista. Za lažji izbor je kolekcija razdeljena na tri kategorije, kjer boste našli stile od »Vintage« do super modernih.

 Trilobite 3Trilobite 2Trilobite 4

 

Imate radi »custom«, »vintage« sceno potem je za vas pravi izbor »HERITAGE« linija. »HERITAGE« povzema vse najnovejše varnostne tehnologije in jih ponudi v prefinjeni »vintage« preobleki. »Retro« in »costum« navdušenci bodo v tej liniji našli široko izbiro različnih oblačil. Pripravite se na začetek Trilobite® gosposke vožnje ali pa se dobite z vašimi kolegi in se odpravite na strastno, brezskrbno potovanje. Ne glede na vaš izbor Trilobite® vam bo vedno zagotovil, da boste vozili varno in v stilu.

»STREET&TRAVEL« linija motorističnih oblačil nagovarja vse avanturistične voznike , ki iščejo izjemno vozno zmogljivost. Enostavno premagujte kilometre na cesti, napadite makadamske poti ali pa le udobno potujte po pokrajini, z izbiro teh motorističnih oblačil boste varnost in udobje neglede na cilj vedno dosegli. Občutek, ki vam ga zagotavlja Trilobite® vam bo vedno znova in znova vzbujal željo po premagovanju novih in neznanih poti.

»URBAN« linija je namenjena mestnim voznikom, ki jim bo zadovoljila vse potrebe in želje, z mešanico odličnega dizajna in funkcije. Neglede na to ali se vozite samo od doma do službe, si mogoče želite uličnega adrenalina z vašimi prijatelji, ali pa le uživate v mirnih nočnih vožnjah po vaših najljubših ulicah. Trilobite® vam preprosto zagotavlja, da se boste počutili in izgledali odlično z vašo »URBAN« motoristično opremo

 

Linija motorističnih oblačil Trilobite za najbolj drzne

 

Razvrsti
Prikazov na stran